Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Jornada molt decisiva pels equips andreuencs. El Juvenil A té una nova oportunitat de certificar la permanència matemàtica a Lliga Nacional en el partit d’aquest dissabte al camp del cuer i ja descendit, la Fundació Esportiva Palamós (17:00 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic està en la lluita per sortir del descens quan només resten tres jornades per disputar-se. El filial quadribarrat rep diumenge al Narcís Sala el CD Turó Peira (18:00 h).

Fundació Esportiva Palamós – Juvenil A

L’equip entrenat per Ignasi Senabre depèn d’ell mateix per salvar-se. Té quatre punts d’avantatge sobre el descens i queden dues jornades per disputar-se. Si aquest dissabte els andreuencs guanyen a domicili contra el cuer i ja descendit, Fundació Esportiva Palamós (17:00 h), s’assegurarien matemàticament la permanència a Lliga Nacional. Fins i tot un mal resultat del Juvenil A pot certificar la salvació depenent dels marcadors d’altres partits de la jornada.

Tot i això, pel conjunt quadribarrat millor fer la feina per si mateix i assolir la salvació per mèrtits propis. El Juvenil A arriba al partit després de patir una derrota dolorosa en la passada jornada contra el RCD Espanyol B (2-4). Els homes entrenats per Ignasi Senabre han encadenat set partits consecutius sense guanyar (quatre empats i tres derrotes). Si aquesta ratxa es trenca aquest cap de setmana, el Juvenil A assolirà la permanència.

Sant Andreu Atlètic – CD Turó Peira

Queden tres jornades i encara cap equip està descendit matemàticament a hores d’ara. La lluita per la permanència està molt igualada. El Sant Andreu Atlètic està en descens, però empatat a punts amb l’equip que marca la salvació. El filial quadribarrat necessita un bon resultat aquest diumenge al Narcís Sala contra el CD Turó Peira (18:00 h) si vol agafar una mica d’oxigen i apropar-se a l’objectiu.

Serà un partit molt complicat perquè el CD Turó Peira és el tercer classificat i està immers en la lluita per la segona plaça, que dóna accés a la promoció d’ascens a Primera Catalana. A més arriben en una bona dinàmica després de dues victòries consecutives. El conjunt entrenat per Dani López, en canvi, tot i que amb el nou entrenador són un equip més sòlid i difícil d’abatre, els hi costa assolir victòries. Quatre empats i una derrota en els últims cinc partits. Aconseguir els tres punts aquest diumenge seria clau pel filial quadribarrat per apropar-se a la permanència.

Imatge: Arxiu del Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS