Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Jornada molt decisiva pels equips andreuencs. El Juvenil A té una nova oportunitat de certificar la permanència matemàtica a Lliga Nacional en el partit d’aquest dissabte al camp del cuer i ja descendit, la Fundació Esportiva Palamós (17:00 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic està en la lluita per sortir del descens quan només resten tres jornades per disputar-se. El filial quadribarrat rep diumenge al Narcís Sala el CD Turó Peira (18:00 h).

Fundació Esportiva Palamós – Juvenil A

L’equip entrenat per Ignasi Senabre depèn d’ell mateix per salvar-se. Té quatre punts d’avantatge sobre el descens i queden dues jornades per disputar-se. Si aquest dissabte els andreuencs guanyen a domicili contra el cuer i ja descendit, Fundació Esportiva Palamós (17:00 h), s’assegurarien matemàticament la permanència a Lliga Nacional. Fins i tot un mal resultat del Juvenil A pot certificar la salvació depenent dels marcadors d’altres partits de la jornada.

Tot i això, pel conjunt quadribarrat millor fer la feina per si mateix i assolir la salvació per mèrtits propis. El Juvenil A arriba al partit després de patir una derrota dolorosa en la passada jornada contra el RCD Espanyol B (2-4). Els homes entrenats per Ignasi Senabre han encadenat set partits consecutius sense guanyar (quatre empats i tres derrotes). Si aquesta ratxa es trenca aquest cap de setmana, el Juvenil A assolirà la permanència.

Sant Andreu Atlètic – CD Turó Peira

Queden tres jornades i encara cap equip està descendit matemàticament a hores d’ara. La lluita per la permanència està molt igualada. El Sant Andreu Atlètic està en descens, però empatat a punts amb l’equip que marca la salvació. El filial quadribarrat necessita un bon resultat aquest diumenge al Narcís Sala contra el CD Turó Peira (18:00 h) si vol agafar una mica d’oxigen i apropar-se a l’objectiu.

Serà un partit molt complicat perquè el CD Turó Peira és el tercer classificat i està immers en la lluita per la segona plaça, que dóna accés a la promoció d’ascens a Primera Catalana. A més arriben en una bona dinàmica després de dues victòries consecutives. El conjunt entrenat per Dani López, en canvi, tot i que amb el nou entrenador són un equip més sòlid i difícil d’abatre, els hi costa assolir victòries. Quatre empats i una derrota en els últims cinc partits. Aconseguir els tres punts aquest diumenge seria clau pel filial quadribarrat per apropar-se a la permanència.

Imatge: Arxiu del Juvenil A | UE Sant Andreu.

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019