Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Última jornada pel Juvenil A, penúltima pel Sant Andreu Atlètic, però amb situacions ben diferents. El Juvenil A va certificar la permanència en el passat partit i afronta amb total tranquil·litat el duel d’aquest dissabte contra l’EF Gironès-Sàbat al Narcís Sala (17:30 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic vol sortir de la plaça de promoció de descens que ocupa i, per això, necessita treure un bon resultat diumenge al camp del FC Valldoreix (16:30 h).

Juvenil A – EF Gironès-Sàbat

Últim partit de la temporada per l’equip dirigit per Ignasi Senabre. Després d’haver assolit l’objectiu de la permanència la passada jornada, el duel d’aquest dissabte contra l’EF Gironès-Sàbat al Narcís Sala (17:30 h) és un tràmit. El Juvenil A vol acabar la lliga amb un bon regust de boca. L’equip andreuenc vol oferir una última victòria davant l’afició quadribarrada i trencar així la ratxa de vuit jornades consecutives sense guanyar d’aquest tram final de campanya.

Per altra banda, l’EF Gironès-Sàbat arriba al partit en posició de descens i necessita guanyar per tenir opcions de salvar-se, ja que no depèn d’ell mateix. El conjunt gironí ha encadenat dues derrotes en les dues últimes jornades disputades.

FC Valldoreix – Sant Andreu Atlètic

La victòria de mèrit de la passada jornada del Sant Andreu Atlètic davant el CD Turó Peira, el tercer classificat, ha augmentat les possibilitats del filial d’assolir la salvació al Grup 2 de la Segona Catalana. Ara mateix ocupa plaça de promoció de descens, però empatat a punts amb l’equip que marca la permanència, l’AT Sant Pol. El conjunt dirigit per Dani López juga aquest diumenge al camp del FC Valldoreix (16:30 h) amb l’obligació sí o sí de treure un bon resultat i, si pot ser, una victòria a domicili que ja fa vint jornades que es va produir l’última fora de casa.

El Valldoreix és el sisè classificat i ja no s’hi juga res pel que fa a la classificació. A més de les últimes tres jornades, ha perdut dos i empatat un. El Sant Andreu Atlètic ha d’aprofitar aquesta dinàmica del conjunt del Vallès Occidental. Pel que fa a l’AT Sant Pol, equip que marca la permanència, juga al camp del CF Besos Baron de Viver, el cuer, però que encara té opcions de salvar-se si guanya el partit.

Imatge Arxiu: El Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS