Promoció GN: entrades a 2 euros + paquet d’arròs

La UE Sant Andreu fa una promoció d’entrades pel Gol Nord aprofitant la iniciativa solidària de recollida d’arròs per tal d’afavorir tant l’assistència al derbi contra l’Europa diumenge a les 18:00h com la recollida d’arròs. Es podran comprar entrades per dos euros si es lliura un paquet d’arròs.

Recordeu que hi haurà dues paradetes on deixar els envasos amb arròs. Un serà al Narcís Sala a dins de la tribuna. L’altre estarà a l’encreuament entre la Rambla Onze de Setembre i carrer Santa Coloma, al costat de la paradeta de l’ONG Fundació Proactiva Open Arms.

Recordem que els preus són els habituals a la resta del camp: deu euros a Tribuna i cinc a General. Els socis de l’Europa podran accedir al Narcís Sala per la porta 7, situada al carrer Virgili, pagant cinc euros, i s’ubicaran al Gol Sud.

Abans que comenci el partit, es farà la presentació de l’equip eSports del club i s’oferirà la Copa Catalunya a l’afició.

Fotografia: Adrià Giménez – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS