Victòria del Sant Andreu Atlètic per acostar-se a la salvació

El filial quadribarrat ha aconseguit un triomf de prestigi davant el CD Turó Peira (3-2), tercer classificat, i passa a ocupar plaça de promoció de descens, però empatat a punts amb l’equip que marca la permanència. El Sant Andreu Atlètic ha patit fins al final per guanyar el partit, però d’aquesta manera trenca una ratxa de cinc jornades sense conèixer la victòria.

Pas de gegant del Sant Andreu Atlètic en la lluita per la permanència. El filial quadribarrat ha derrotat el CD Turó Peira, amb un gran partit de l’equip dirigit per Dani López que, des que va arribar a la banqueta andreuenca a mitjan de la temporada, ha canviat la dinàmica de l’equip. El conjunt quadribarrat s’ha tornat més sòlid. El Sant Andreu Atlètic sabia de la importància i dificultat de guanyar el partit, contra el tercer classificat, però ha sortit molt endollat. Alex Montero ha fet l’1-0 en el marcador (18′). El filial ha estat el dominador del primer temps i ha tingut més oportunitats per marcar, però el resultat no s’ha mogut més en els primers 45′.

A la represa, els homes entrenats per Dani López han continuat amb la mateixa intensitat i Marc Montejo ha fet el 2-0 (58′). El partit estava encarrilat pels andreuencs, i més quan Cristian Poyatos ha fet el tercer gol (71′). Semblava tot sentenciat, però el CD Turó Peira ha retallat distàncies en el marcador mitjançant Jose Antonio (71′). Un minut més tard, el conjunt visitant s’ha quedat amb un futbolista menys a causa de l’expulsió per doble groga de Manuel Gracia. Els andreuencs tenien a tocar la victòria, però han patit en els darrers instants quan Mouhammad Sara ha fet el segon gol pels visitants (89′). Finalment, el Sant Andreu Atlètic ha guanyat el partit i d’aquesta manera trenca una ratxa de cinc jornades sense conèixer la victòria.

Ara mateix els andreuencs, que han sortit de la zona calenta de la lliga amb la victòria, són els catorzens, plaça que faria jugar la promoció de descens. Tot i això estan empatats a punts amb l’AT Segre, equip que marca la permanència, i tres per sobre del descens directe. Només resten dues jornades per disputar-se.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (3): Roger Garcia, Carlos Raul, Wanderson Jose, David Heras, Sergi Lobo, Marc Montejo, Cristian Poyatos, Yasser Chapfika, Alex Montero (Jose Gregorio, 75′), Albert Aragoncillo (Marc Viver, 46′) i Xavier Miras (Sergi Jurado, 87′).

CD Turó Peira (2): Ivan Cortes, Ivan Alcides, Alexander Vazquez (David Valverde, 77′), Jordan Joao (Marc Astasio, 89′), Eric Diaz, Jordi Lopez (Mouhammad Sara, 62′), Yassin Blando (Daniel de la Iglesia, 62′), Daniel Moreno, Jose Antonio (Victor Romero, 77′), David Ambrojo i Abodlai Bandeh.

Gols: 1-0 Alex Montero (18′), 2-0 Marc Montejo (58′), 3-0 Cristian Poyatos (71′), 3-1 Jose Antonio (73′), 3-2 Mouhammad Sara (89′).

Àrbitre: Sr. Youssef Ouchribou (del. Baix Llobregat) ha amonestat Alex Montero (56′) pels andreuencs i Juan Muñoz (28′), Jose Antonio (38′), Daniel de la Iglesia (67′), Manuel Gracia (71′ i 72′, expulsió per doble groga), David Valverde (78′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 32 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: Sant Andreu Atlètic en el partit enfront del CE Europa B aquesta temporada | CE Europa B.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS