Vols el cartell de l’homenatge?

La UE Sant Andreu posa a disposició dels seus aficionats els cartells de l’homenatge d’ahir a les llegendes quadribarrades que van portar el club a Segona A fa cinquanta anys. Atès l’alta demanda que es va detectar ahir, el club encarregarà la impressió del cartell platejat amb paper de qualitat per tothom que el demani.

Per a això, s’obre un termini de dues setmanes perquè qui el vulgui demanar a les oficines del Narcís Sala. El preu és de tres euros i s’ha de deixar el nom complet i un telèfon o correu electrònic de contacte.

Quan el club tingui el llistat complet, es farà l’encàrrec a la impremta i després es distribuiran els cartells.

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019