Vols el cartell de l’homenatge?

La UE Sant Andreu posa a disposició dels seus aficionats els cartells de l’homenatge d’ahir a les llegendes quadribarrades que van portar el club a Segona A fa cinquanta anys. Atès l’alta demanda que es va detectar ahir, el club encarregarà la impressió del cartell platejat amb paper de qualitat per tothom que el demani.

Per a això, s’obre un termini de dues setmanes perquè qui el vulgui demanar a les oficines del Narcís Sala. El preu és de tres euros i s’ha de deixar el nom complet i un telèfon o correu electrònic de contacte.

Quan el club tingui el llistat complet, es farà l’encàrrec a la impremta i després es distribuiran els cartells.

Més en

Victòria del Femení B contra la UD Molinos (2-0)

Premsa17 de febrer de 2020

Derrota des del punt de penal (2-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Juanan dóna tres punts al Sant Andreu (1-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Sant Andreu – Sants: necessitats diferents

Premsa15 de febrer de 2020