Vols el cartell de l’homenatge?

La UE Sant Andreu posa a disposició dels seus aficionats els cartells de l’homenatge d’ahir a les llegendes quadribarrades que van portar el club a Segona A fa cinquanta anys. Atès l’alta demanda que es va detectar ahir, el club encarregarà la impressió del cartell platejat amb paper de qualitat per tothom que el demani.

Per a això, s’obre un termini de dues setmanes perquè qui el vulgui demanar a les oficines del Narcís Sala. El preu és de tres euros i s’ha de deixar el nom complet i un telèfon o correu electrònic de contacte.

Quan el club tingui el llistat complet, es farà l’encàrrec a la impremta i després es distribuiran els cartells.

Més en

El Sant Andreu cau de penal (1-0)

Premsa11 d'agost de 2019

Segona eliminatòria contra un Segona B

Premsa10 d'agost de 2019

David Serrano reforça l’atac quadribarrat

Premsa9 d'agost de 2019

Visita de dos equips estatunidencs, en St. Mary’s College Men i el Dickinson Athletics

Premsa8 d'agost de 2019