Alcover continuarà defensant la quadribarrada

Ton Alcover ha renovat amb la UE Sant Andreu i continuarà defensant la quadribarrada. El migcampista ha signat l’ampliació de contracte a les oficines del club i serà de nou una peça clau per l’equip i el vestidor en la seva quarta temporada consecutiva en aquesta segona etapa.

Enguany el migcampista del Priorat ha jugat una vintena de partits i ha marcat quatre gols a la lliga. Una lesió desafortunada va apartar-lo dels terrenys de joc durant gran part de la segona volta, però una recuperació efectiva li va permetre de jugar el tram final del campionat.

Alcover ha signat la renovació en presència del president del club, Manuel Camino, i del director esportiu, Mario Iniesta.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

El Sant Andreu cau de penal (1-0)

Premsa11 d'agost de 2019

Segona eliminatòria contra un Segona B

Premsa10 d'agost de 2019

David Serrano reforça l’atac quadribarrat

Premsa9 d'agost de 2019

Visita de dos equips estatunidencs, en St. Mary’s College Men i el Dickinson Athletics

Premsa8 d'agost de 2019