Alcover continuarà defensant la quadribarrada

Ton Alcover ha renovat amb la UE Sant Andreu i continuarà defensant la quadribarrada. El migcampista ha signat l’ampliació de contracte a les oficines del club i serà de nou una peça clau per l’equip i el vestidor en la seva quarta temporada consecutiva en aquesta segona etapa.

Enguany el migcampista del Priorat ha jugat una vintena de partits i ha marcat quatre gols a la lliga. Una lesió desafortunada va apartar-lo dels terrenys de joc durant gran part de la segona volta, però una recuperació efectiva li va permetre de jugar el tram final del campionat.

Alcover ha signat la renovació en presència del president del club, Manuel Camino, i del director esportiu, Mario Iniesta.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

Premsa18 de gener de 2020

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020

Prèvia Femení A i Femení B

Premsa17 de gener de 2020

Retrobar-se amb les bones sensacions

Premsa17 de gener de 2020