Campanya de socis: 110 anys. Junts fem història!

La UE Sant Andreu comença aquest dilluns 3 de juny la campanya de socis per la temporada 2019/2020, amb el lema ‘110 anys. Junts fem història!‘. El club compleix 110 anys d’història i vol continuar-ne fent com la temporada que acaba de finalitzar amb tota la família quadribarrada i ampliar-la. Enguany serà també el cinquantè aniversari del Narcís Sala. Per tant, serà una temporada molt especial.

Les renovacions seran automàtiques i efectives per les mateixes categories de la temporada passada quan el club passarà el rebut al banc el 10 de juny. En cas de pagar en efectiu qui vulgui ja pot passar per les oficines de la UE Sant Andreu a fer el pagament. En ambdós casos els carnets, però, arribaran més endavant i n’informarem.

Enguany les categories establertes són les següents.

    • Tribuna: 115 euros
    • Carnet Familiar: 95 euros
    • General: 65 euros
    • Grada Animació (Gol Nord): 30 euros
    • Menors de 18 anys: es paga en funció de l’edat

Es redueixen 5 € els preus a les categories Tribuna i General, així com del Carnet Familiar, respecte de la temporada passada. La novetat és que els menors d’edat pagaran en funció dels anys que tinguin, en els casos en què elegeixin un abonament a la Grada d’Animació o a General. Per exemple, un nen/a de dos anys pagarà dos euros i un/a de catorze anys, catorze euros.

Així mateix, recordem que el Carnet Familiar inclou dos adults i dos nens.

PROMOCIONS

Promoció A: Si aconsegueixes quatre nous socis, el teu carnet et sortirà al 80%! Si en portes un, tens un 20% de descompte. Si en portes dos, el 40%. I si en portes tres, el 60%.

Promoció B: Si aconsegueixes cinc nous socis, el teu carnet et sortirà de franc i podràs fer-te una fotografia oficial amb l’equip titular al Narcís Sala abans que comenci un partit.

Promoció C: Si aconsegueixes sis nous socis, el teu carnet et sortirà de franc, podràs fer-te una fotografia amb l’equip titular al Narcís Sala i tindràs un xut a porteria des del mig del camp al descans d’un partit. Entre els socis que marquin, se sortejarà també una samarreta del Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS