Carroza, una temporada més com a andreuenc

Alberto Carroza i la UE Sant Andreu han acordat renovar el contracte del central andreuenc una temporada, fins al juny del 2020. D’aquesta manera, el defensor quadribarrat encadenarà quatre campanyes consecutives al club, en la que és la seva tercera etapa al Sant Andreu.

Carroza és un central amb molta experiència i un dels capitans de l’equip. Aquesta temporada ha jugat 25 partits, dels quals 24 ha estat titular, una xifra que s’ha vist minvada per les diverses lesions que ha tingut, i ha superat els 150 partits amb el Sant Andreu. A més, tot i ser defensa ha marcat dos gols.

L’acte de signatura del nou contracte ha comptat amb la presència del president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, del director esportiu, Mario Iniesta.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS