Carroza, una temporada més com a andreuenc

Alberto Carroza i la UE Sant Andreu han acordat renovar el contracte del central andreuenc una temporada, fins al juny del 2020. D’aquesta manera, el defensor quadribarrat encadenarà quatre campanyes consecutives al club, en la que és la seva tercera etapa al Sant Andreu.

Carroza és un central amb molta experiència i un dels capitans de l’equip. Aquesta temporada ha jugat 25 partits, dels quals 24 ha estat titular, una xifra que s’ha vist minvada per les diverses lesions que ha tingut, i ha superat els 150 partits amb el Sant Andreu. A més, tot i ser defensa ha marcat dos gols.

L’acte de signatura del nou contracte ha comptat amb la presència del president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, del director esportiu, Mario Iniesta.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

El Sant Andreu cau de penal (1-0)

Premsa11 d'agost de 2019

Segona eliminatòria contra un Segona B

Premsa10 d'agost de 2019

David Serrano reforça l’atac quadribarrat

Premsa9 d'agost de 2019

Visita de dos equips estatunidencs, en St. Mary’s College Men i el Dickinson Athletics

Premsa8 d'agost de 2019