Dani Guerrero causa baixa

Dani Guerrero no continuarà al Sant Andreu. El migcampista ha decidit de tancar la seva etapa al club i marxa després de quatre temporades defensant la quadribarrada amb noblesa, compromís i honor. Quatre anys en què ha estat un capità exemplar i en què ha encarnat els valors del club.

Enguany Guerrero ha mantingut el protagonisme a la gespa, amb vint-i-set partits disputats a la lliga, dels quals en vint-i-quatre ha estat titular, i ha marcat un gol. A més, ha estat durant aquestes quatre temporades una peça clau pel vestidor per l’experiència i la veterania que ha aportat a la resta de futbolistes, així com pel seu alt rendiment. Aquesta campanya, com a capità de l’equip, va ser l’encarregat d’alçar la Copa Catalunya guanyada pel Sant Andreu.

Des de la UE Sant Andreu desitgem a Dani Guerrero un futur ple d’èxits professionals i personals. Gràcies per tot, Dani!

Fotografia: Judit Andreu – UESA

PLANTILLA

Porter: José Segovia
Defenses: José Antonio Llamas, Alberto Carroza, Joan Noguera i Jaume Villar
Migcampistes: Ton Alcover, Víctor Alonso, Ramon Terrats, Wander, Felipe Sá, Guillem Escarrabill i Juanan Gallego
Davanters: Josu Rodríguez
Baixes confirmades: Iván Fuentes, Juanma Miranda, David López, Dani Guerrero, Ferran Jutglà i Óscar Muñoz

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS