David López es desvincula del Sant Andreu i deixa el futbol

El futbolista andreuenc David López es retira del futbol a l’edat de 31 anys. Ha posat punt final a la seva trajectòria esportiva i la UE Sant Andreu ha estat on ha penjat les botes. Va arribar l’estiu del 2016 provinent de l’Hospitalet i ha competit durant tres temporades al conjunt andreuenc. El Club i jugador han arribat a un acord de rescissió de l’any de contracte que li quedava.

En tot aquest temps ha estat un futbolista molt important pel conjunt quadribarrat, amo de la banda esquerra, sigui com a lateral o extrem. Aquesta última temporada ha tornat a ser clau en els esquemes de Mikel Azparren. David López ha jugat vint-i-set partits de lliga, dels quals vint-i-cinc ha sortit de titular. A més, va marcar el segon gol del Sant Andreu a la final de la Copa Catalunya enfront del Vilafranca que sentenciava el títol pel conjunt andreuenc.

Des del Club volem agrair la dedicació i entrega durant aquestes tres temporades, tan dins del terreny de joc defensant la quadribarrada, però també ha estat un futbolista molt estimat dins del vestidor per les seves constants bromes i fomentant el bon ambient a l’equip.

David López s’ha acomiadat dels andreuencs amb un missatge a Twitter. Moltes gràcies David. Et desitgem molta sort en el futur en aquesta nova etapa!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS