El Narcís Sala acollirà el torneig inclusiu Special “Francesc Martínez Foix”

Aquest dissabte es disputarà a l’estadi de la UE Sant Andreu, el Narcís Sala, el segon memorial “Sense Límits- Francesc Martínez de Foix”, torneig inclusiu de Futbol 7, i unificat, és a dir, format per equips amb persones amb i sense discapacitat. Començarà a les 10:00 h i acabarà a les 14:00 h.

El Club andreuenc va fer un pas endavant en l’aposta per un futbol inclusiu per a les persones amb discapacitat intel·lecual amb la creació de la UE Sant Andreu Special TEB. És per això que el conjunt quadribarrat participarà en aquest torneig, en què també hi seran altres clubs amb seccions Specials com el RCD Espanyol Special, la Penya Special Barça, Special CE Europa-ACIDH i el Car Special AEC Manlleu.

El campionat està organitzat per la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya amb la col·laboració de la Unió Esportiva Sant Andreu i el Grup Cooperatiu TEB.

El torneig ret homenatge la figura de Francesc Martínez de Foix, un dels grans referents del sector de la discapacitat intel·lectual i de l’esport inclusiu. Martínez de Foix, que va morir l’any 2017, va impulsar diverses iniciatives per a la inserció social, laboral i esportiva de persones amb discapacitat intel·lectual. Va dirigir el Grup Cooperatiu TEB, va presidir la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya, va ser vicepresident de la Federació Dincat-Plena Inclusió i membre del consell rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS