Experiència de nois estrangers al futbol base del Sant Andreu

La passada setmana tres nois de Guatemala i un dels Estats Units van visitar les instal·lacions del Club i van entrenar en diversos equips del futbol base per conèixer el model esportiu de la UE Sant Andreu. És el primer cop que vénen alguns joves futbolistes a exercitar-se en la metodologia del Club al Narcís Sala des que es va engegar l’Àrea Internacional del Sant Andreu.

Dels tres joves jugadores guatemalencs que van entrenar-se en el futbol base del Club la passada setmana, dos són germans, en Ehab Aranki, categoria infantil nascut el 2007, i Marwan Aranki, categoria benjamí nascut el 2009. El tercer noi és el seu cosí Steve Aranki, categoria infantil nascut el 2006. Per altra banda, també va venir un jove estatunidenc, en Mateo Vergara, categoria cadet nascut el 2004.

L’experiència dels quatre nois va ser molt enriquidora i gratificant tant per ells com també pel Club. Aquesta curta estada de joves futbolistes que vénen a entrenar-se al Narcís Sala per conèixer la metodologia del Sant Andreu es continuarà produint en el futur. S’emmarca dins del projecte de l’Àrea Internacional.

Imatge: Els tres joves jugadors de Guatemala que han conegut el model esportiu del futbol base del Sant Andreu | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS