Iván Fuentes causa baixa

El porter Iván Fuentes no renovarà amb la UE Sant Andreu i deixarà el club després d’una temporada en aquesta segona etapa. En un missatge a Twitter, ha agraït el suport de l’afició durant aquesta temporada ‘espectacular’ per l’equip, malgrat que ha faltat la classificació pel ‘play off’.

Enguany Fuentes ha disputat cinc partits a la lliga, quatre com a titular, i només ha encaixat dos gols. A més, va ser decisiu a la tanda de penals de la semifinal de la Copa Catalunya contra l’Espanyol ‘B’.

El club vol agrair-li el seu treball i compromís i desitjar-li molts èxits de cara al futur.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

El Sant Andreu cau de penal (1-0)

Premsa11 d'agost de 2019

Segona eliminatòria contra un Segona B

Premsa10 d'agost de 2019

David Serrano reforça l’atac quadribarrat

Premsa9 d'agost de 2019

Visita de dos equips estatunidencs, en St. Mary’s College Men i el Dickinson Athletics

Premsa8 d'agost de 2019