Iván Fuentes causa baixa

El porter Iván Fuentes no renovarà amb la UE Sant Andreu i deixarà el club després d’una temporada en aquesta segona etapa. En un missatge a Twitter, ha agraït el suport de l’afició durant aquesta temporada ‘espectacular’ per l’equip, malgrat que ha faltat la classificació pel ‘play off’.

Enguany Fuentes ha disputat cinc partits a la lliga, quatre com a titular, i només ha encaixat dos gols. A més, va ser decisiu a la tanda de penals de la semifinal de la Copa Catalunya contra l’Espanyol ‘B’.

El club vol agrair-li el seu treball i compromís i desitjar-li molts èxits de cara al futur.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Izan Espinosa, cedit al Júpiter

Premsa19 de gener de 2020

Reacció fulgurant del Sant Andreu (2-1)

Premsa19 de gener de 2020

Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

Premsa18 de gener de 2020

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020