Josu Rodríguez, el ‘pitxitxi’ continua al Sant Andreu

Josu Rodríguez i la UE Sant Andreu han arribat a un acord per a ampliar el seu contracte. Josu encadenarà la tercera temporada consecutiva defensant la quadribarrada en què és la seva segona etapa al club andreuenc.

El Sant Andreu s’assegura la continuïtat d’un dels jugadors amb més importància dins del terreny de joc, amb molt de pes al vestidor i estimat per l’afició. Aquesta temporada Josu ha estat a un nivell d’excel·lent perquè ha sigut el màxim golejador, amb tretze gols, i el màxim assistent, amb deu passades de gol, del Sant Andreu. Un futbolista diferencial que ha disputat 34 partits de lliga, 33 com a titular.

L’acte de renovació ha comptat amb la presència del president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, el director esportiu, Mario Iniesta, i del mateix jugador, Josu Rodríguez.

Fotografia: UE Sant Andreu.

PLANTILLA

Porter: Segovia
Defenses: Llamas, Carroza, Noguera, David López i Jaume
Migcampistes: Ton Alcover, Víctor Alonso, Wander, Felipe Sá i Guillem
Davanters: Josu Rodríguez
Baixes confirmades: Iván Fuentes, Juanma i Ferran

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS