Juanma Miranda causa baixa

El futbolista Juanma Miranda no continuarà vinculat a la UE Sant Andreu. Aquesta tarda ha signat la baixa a les oficines del club. Juanma marxa de casa per motius professionals i continuarà la seva carrera esportiva fora de Catalunya.

Enguany ha jugat vint-i-un partits de lliga i un total de 1.750 minuts, a més de tenir protagonisme a la Copa del Rei i a la Copa Catalunya, marcant un gol decisiu als quarts de final contra el Barça ‘B’. Juanma va arribar l’estiu del 2016, provinent del Masnou.

Des del club volem agrair-li aquestes tres temporades d’entrega i de compromís amb la quadribarrada i desitjar-li molts èxits laborals i professionals en el futur.

Juanma s’ha acomiadat dels andreuencs amb un missatge a Twitter.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS