Llamas renova i complirà la sisena temporada

El lateral José Antonio Llamas ha renovat amb la UE Sant Andreu per una temporada més, amb opció a una altra, i complirà el sisè any defensant la quadribarrada. Llamas va arribar al Narcís Sala l’estiu del 2014 i des d’aleshores s’ha convertit en una peça imprescindible per l’equip. Des d’aleshores, ha jugat més de cent cinquanta partits.

Enguany Llamas ha tornat a demostrar que és un lateral solvent defensivament, perillós en la fase ofensiva i un líder a la gespa i al vestidor. Ha jugat gairebé tots els partits disputats i ha rendit a un nivell molt alt.

Llamas ha signat la renovació en presència del president, Manuel Camino, i del director esportiu, Mario Iniesta, i és la primera de les renovacions que van començar-se a negociar quan va acabar la temporada que ha fructificat.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS