Llamas renova i complirà la sisena temporada

El lateral José Antonio Llamas ha renovat amb la UE Sant Andreu per una temporada més, amb opció a una altra, i complirà el sisè any defensant la quadribarrada. Llamas va arribar al Narcís Sala l’estiu del 2014 i des d’aleshores s’ha convertit en una peça imprescindible per l’equip. Des d’aleshores, ha jugat més de cent cinquanta partits.

Enguany Llamas ha tornat a demostrar que és un lateral solvent defensivament, perillós en la fase ofensiva i un líder a la gespa i al vestidor. Ha jugat gairebé tots els partits disputats i ha rendit a un nivell molt alt.

Llamas ha signat la renovació en presència del president, Manuel Camino, i del director esportiu, Mario Iniesta, i és la primera de les renovacions que van començar-se a negociar quan va acabar la temporada que ha fructificat.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019