Mikel Azparren i Xavi Jiménez, renovats

La UE Sant Andreu ha arribat a un acord amb Mikel Azparren i Xavi Jiménez per a la renovació dels seus contractes per una temporada, fins el juny del 2020.

S’ha oficialitzat l’acord amb la signatura del director esportiu, Mario Iniesta, del president, Manuel Camino, i els dos tècnics, que sumaran la quarta temporada consecutiva a la banqueta quadribarrada. D’aquesta manera s’aposta per la continuïtat d’un model que ha aportat estabilitat i competitivitat al Sant Andreu. En els últims cinquanta anys, només Natxo González havia començat la quarta temporada consecutiva a la banqueta.

Després d’una gran temporada amb la consecució de la Copa Catalunya, la disputa dels setzens de final de la Copa del Rei enfront de l’Atlètic de Madrid i quedar cinquè a la lliga, fet que s’ha escapat pels pèls l’accés a la promoció d’ascens a Segona B, demostra el bon paper que s’està fent a la banqueta del Sant Andreu i la solidesa del projecte esportiu.

Vegeu les declaracions d’Azparren a Betevé.

En la primera campanya d’Azparren com a entrenador quadribarrat, l’equip va quedar cinquè a quatre punts de la promoció d’ascens a Segona B, i la temporada passada el Sant Andreu va ser segon a la lliga i va disputar el ‘play-off’, tot i que no va assolir l’ascens de categoria.

Azparren ha dirigit en 136 partits el conjunt andreuenc amb un balanç de 68 victòries (50%), 40 empats (29,41%) i només 28 derrotes (20,58%), amb 189 gols a favor i 112 en contra. Unes xifres que donen una mitjana d’1,4 gols per partit i de 0,82 encaixats. S’han comptabilitzat com a victòries o derrotes els empats en eliminatòries de la Copa Catalunya o la Copa del Rei que s’han decidit a la tanda de penals.

Els 136 encontres es distribueixen en 116 de lliga, 4 de ‘play-off’, 11 de Copa Catalunya i 5 de Copa del Rei. A més, cal recordar que va liderar des de la banqueta la golejada contra el Rubí (6-0) el 29 d’octubre del 2015, en l’impàs entre la marxa de Manolo Márquez i l’arribada de Joan Esteva.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS