Mikel Azparren i Xavi Jiménez, renovats

La UE Sant Andreu ha arribat a un acord amb Mikel Azparren i Xavi Jiménez per a la renovació dels seus contractes per una temporada, fins el juny del 2020.

S’ha oficialitzat l’acord amb la signatura del director esportiu, Mario Iniesta, del president, Manuel Camino, i els dos tècnics, que sumaran la quarta temporada consecutiva a la banqueta quadribarrada. D’aquesta manera s’aposta per la continuïtat d’un model que ha aportat estabilitat i competitivitat al Sant Andreu. En els últims cinquanta anys, només Natxo González havia començat la quarta temporada consecutiva a la banqueta.

Després d’una gran temporada amb la consecució de la Copa Catalunya, la disputa dels setzens de final de la Copa del Rei enfront de l’Atlètic de Madrid i quedar cinquè a la lliga, fet que s’ha escapat pels pèls l’accés a la promoció d’ascens a Segona B, demostra el bon paper que s’està fent a la banqueta del Sant Andreu i la solidesa del projecte esportiu.

Vegeu les declaracions d’Azparren a Betevé.

En la primera campanya d’Azparren com a entrenador quadribarrat, l’equip va quedar cinquè a quatre punts de la promoció d’ascens a Segona B, i la temporada passada el Sant Andreu va ser segon a la lliga i va disputar el ‘play-off’, tot i que no va assolir l’ascens de categoria.

Azparren ha dirigit en 136 partits el conjunt andreuenc amb un balanç de 68 victòries (50%), 40 empats (29,41%) i només 28 derrotes (20,58%), amb 189 gols a favor i 112 en contra. Unes xifres que donen una mitjana d’1,4 gols per partit i de 0,82 encaixats. S’han comptabilitzat com a victòries o derrotes els empats en eliminatòries de la Copa Catalunya o la Copa del Rei que s’han decidit a la tanda de penals.

Els 136 encontres es distribueixen en 116 de lliga, 4 de ‘play-off’, 11 de Copa Catalunya i 5 de Copa del Rei. A més, cal recordar que va liderar des de la banqueta la golejada contra el Rubí (6-0) el 29 d’octubre del 2015, en l’impàs entre la marxa de Manolo Márquez i l’arribada de Joan Esteva.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019