Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Joan Noguera i la UE Sant Andreu han arribat a un acord per renovar el contracte del central andreuenc. D’aquesta manera Noguera continuarà defensant la quadribarrada per cinquena temporada consecutiva al Narcís Sala i el Club s’assegura la continuïtat d’un pilar a l’eix de la defensa.

Aquesta temporada Noguera ha estat una peça clau per l’equip. Ha jugat 38 partits, dels quals n’ha sortit tots com a titular, i és el segon jugador amb més minuts, només per darrere del porter Segovia. A més, tot i la fiabilitat defensiva també s’ha prodigat en atac i ha marcat tres gols, una xifra important per haver jugat com a central.

L’acte de renovació ha comptat amb la presència del president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, el director esportiu, Mario Iniesta, i del mateix jugador, Joan Noguera.

Fotografia:  El director esportiu, Mario Iniesta (esquerra); Joan Noguera (mig) i el president del Club, Manuel Camino (dreta). | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS