Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Gràcies a la col·laboració signada entre la UE Sant Andreu i els seus ‘partners’ del Senegal, s’ha realitzat una convocatòria amb més de 100 joves futbolistes senegalesos per detectar la seva seves habilitats esportives i capacitats educatives.

Molts ho intenten, però pocs ho aconsegueixen, i després de la signatura del conveni de col·laboració esportiva i educativa, entre la UE Sant Andreu i els seus ‘partners’ del Senegal, s’ha dut a terme 1 esdeveniment important per al país on s’ha pogut detectar l’aptitud dels joves jugadors del Senegal.

Per això, s’ha creat unes jornades esportives que van durar tot el dia, basades en sessions d’entrenament i partits de competència, on els jugadors han pogut mostrar la seva capacitat per a ser futbolistes i viure l’experiència del futbol professional, la finalitat ha estat descobrir a les majors promeses del futbol de Senegal, i ajudar-los per a un millor futur tant en l’àmbit esportiu com educatiu.

[Versión en castellano]

Primer evento de la UE Sant Andreu en Senegal para observar el talento de los jóvenes futbolistas del país

Gracias a la colaboración firmada entre la UE Sant Andreu y sus partners de Senegal, se ha realizado una convocatoria con mas de 100 jóvenes futbolistas senegaleses para detectar su sus habilidades deportivas y capacidades educativas.

Muchos lo intentan, pero pocos lo consiguen, y después de la firma del convenio de colaboración deportiva y educativa, entre la UE Sant Andreu y sus partners de Senegal, se ha llevado a cabo uno evento importante para el país donde se ha podido detectar la aptitud de los jóvenes jugadores del Senegal.

Por ello, se ha creado unas jornadas deportivas que duraron todo el día, basadas en sesiones de entrenamiento y partidos de competencia, donde los jugadores han podido mostrar su capacidad para ser futbolistas y vivir la experiencia del fútbol profesional, cuya finalidad ha sido descubrir a las mayores promesas del fútbol de Senegal, y ayudarles para un mejor futuro tanto a nivel deportivo como educativo.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS