Segovia continuarà defensant la porteria

José Segovia renova amb la UE Sant Andreu. El Club i el porter han arribat a un acord i d’aquesta manera el futbolista andreuenc complirà la cinquena temporada consecutiva sent el guardià de la porteria quadribarrada.

Aquesta temporada Segovia ha tornat a ser el porter titular per a Mikel Azparren i ha retornat la confiança de l’entrenador amb bones actuacions. És el jugador amb més minuts de la plantilla a la lliga en què ha disputat 36 partits, tots d’ells de titular. Ha encaixat 32 gols, per tant, menys d’una diana per encontre.

Segovia ha signat la renovació juntament amb la presència del president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, i del director esportiu, Mario Iniesta.

Fotografia: UE Sant Andreu.

PLANTILLA

Porter: Segovia
Defenses: Llamas, Carroza, Noguera, David López i Jaume
Migcampistes: Ton Alcover, Víctor Alonso, Wander, Felipe Sá i Guillem
Baixes confirmades: Iván Fuentes, Juanma i Ferran

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS