El Sant Andreu inicia els entrenaments

Aquest dijous el Sant Andreu s’ha posat en marxa i ha fet el primer entrenament de la temporada 2019/2020. Els primers exercicis per començar a agafar la forma física i arribar el millor possible a l’inici de la lliga. Una campanya en què les aspiracions tornen a ser màximes.

En aquest primer entrenament s’han exercitat els jugadors del primer equip i quatre futbolistes del Juvenil A andreuenc. Tots dirigits per Mikel Azparren, que serà la seva quarta temporada consecutiva com a entrenador del conjunt quadribarrat.

Pròximament el Sant Andreu agafarà més rodatge amb els diversos compromisos de pretemporada com són el Torneig d’Històrics o la primera ronda de la Copa Catalunya, en què el conjunt andreuenc defensa el títol.

VÍDEO BETEVÉ

Més en

Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

Premsa18 de gener de 2020

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020

Prèvia Femení A i Femení B

Premsa17 de gener de 2020

Retrobar-se amb les bones sensacions

Premsa17 de gener de 2020