El Sant Andreu inicia els entrenaments

Aquest dijous el Sant Andreu s’ha posat en marxa i ha fet el primer entrenament de la temporada 2019/2020. Els primers exercicis per començar a agafar la forma física i arribar el millor possible a l’inici de la lliga. Una campanya en què les aspiracions tornen a ser màximes.

En aquest primer entrenament s’han exercitat els jugadors del primer equip i quatre futbolistes del Juvenil A andreuenc. Tots dirigits per Mikel Azparren, que serà la seva quarta temporada consecutiva com a entrenador del conjunt quadribarrat.

Pròximament el Sant Andreu agafarà més rodatge amb els diversos compromisos de pretemporada com són el Torneig d’Històrics o la primera ronda de la Copa Catalunya, en què el conjunt andreuenc defensa el títol.

VÍDEO BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS