Julián García, nou entrenador del filial

Nova etapa del filial de la UE Sant Andreu, en presentar al seu nou tècnic, Julián García, amb una àmplia experiència en el futbol català i en la direcció esportiva.

L’entrenador català va començar la seva experiència en les banquetes, a CF Catalonia la temporada 1993/1994. Va formar part del Sant Andreu durant dos anys, entre el 2003 i el 2005, amb el Juvenil A i el primer equip, quan el club va obtenir la promoció a Segona Divisió B. Aquesta última temporada, ha entrenat el FC Martinenc ‘B’.

A més de tenir el títol de nacional d’entrenador nivell 3, també té formació en la coordinació i direcció esportiva per l’ANEFF. El seu currículum avala l’aposta del club per a la gestió del filial amb la il·lusió d’aconseguir marcar una etapa exitosa.

Per a aquesta nova temporada el club vol un filial competitiu perquè això els portarà a guanyar partits i recuperar la il·lusió de l’equip per pujar de categoria i poder nodrir de jugadors el primer equip.

Des del club donem la benvinguda a Julián García i li desitgem molta sort en aquesta etapa al Narcís Sala!

Fotografia: UE Sant Andreu

[VERSIÓN EN CASTELLANO]

Nueva etapa del filial de la UE Sant Andreu, al presentar a su nuevo técnico, Julián García, con una amplia experiencia en el fútbol catalán y en la dirección deportiva.

El míster catalán comenzó su andadura en los banquillos, en C.F. Catalonia en la temporada 1993-1994, estuvo dos años en la UE Sant Andreu (del 2003 hasta 2005) con el Juvenil A y primer equipo, donde el Club obtuvo la promoción a 2B, y este último año ha entrenado el FC Martinenc B.

A parte de tener el titulo de nacional de entrenador nivel 3 también tienen formación en la coordinación y dirección deportiva por la ANEFF, por ello, su currículum avala la apuesta del Club para la gestión del Filial con la ilusión de conseguir marcar una etapa exitosa.

Para esta nueva temporada el Club quiere un filial competitivo porque eso los llevará a ganar partidos y recuperar la ilusión del equipo para subir de categoría y poder nutrir de jugadores al primer equipo.

Desde el club damos la bienvenida a Julián García y le deseamos mucha suerte en esta etapa en el Narcís Sala con el filial.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS