La pretemporada del Sant Andreu pren forma

La pretemporada de la UE Sant Andreu va perfilant-se. L’equip de Mikel Azparren començarà els entrenaments d’aquí a pocs dies, el 18 de juliol.

El primer compromís serà el Torneig d’Històrics al Municipal del Guinardó. El Sant Andreu ha quedat enquadrat al Grup 1 amb el CF Badalona i el CE Júpiter i jugarà els dos partits el dilluns 29 de juliol. La semifinal seria el 3 d’agost i la final el dia 4. E

En el cas d’accedir-hi, el partit de la primera ronda de la Copa Catalunya contra el CF Peralada es jugaria entre setmana, probablement el dimecres 7 d’agost. Aquest serà el partit de presentació del primer equip al Narcís Sala. En canvi, si el Sant Andreu no es classifiqués per la semifinal del Torneig d’Històrics, el partit contra el Peralada es jugaria el cap de setmana del 3 i 4 d’agost.

L’eliminatòria contra el Peralada determinarà la resta de la pretemporada, atès que en cas d’eliminació s’organitzarien partits amistosos per a continuar amb la preparació del començament de la lliga.

En cas d’accedir a la segona ronda de la Copa Catalunya, el Sant Andreu s’enfrontaria a domicili al CE Europa o a la UE Llagostera el cap de setmana següent. El tercer rival seria el Vilassar de Mar, el Granollers, el Martinenc o bé l’Espanyol ‘B’ l’altra setmana.

La disputa de més partits amistosos es concretarà amb el pas dels dies.

Fotografia: Imatge del primer entrenament de la temporada passada. | Jordi Cochran – UESA

Més en

Celebrada la Junta General Ordinària d’Accionistes 2019

Premsa2 de desembre de 2019

Guillem Escarrabill causa baixa

Premsa2 de desembre de 2019

El Femení B completa un bon cap de setmana

Premsa1 de desembre de 2019

El Juvenil A perd la bona dinàmica (0-1)

Premsa1 de desembre de 2019