Novetats i renovacions al cos tècnic

La UE Sant Andreu ha renovat bona part dels membres del cos tècnic de cara a la temporada vinent. Després d’assegurar-se la continuïtat de Mikel Azparren i de Xavi Jiménez com a primer i segon entrenador, el club ha treballat per a mantenir i donar continuïtat a l’estructura que hi ha hagut aquests últims anys, amb excel·lents professionals en les seves àrees.

Així doncs, Daniel de Paco continuarà com a preparador físic; Sergi Pujol, com a entrenador de porters; Éric Herrero, com a fisioterapeuta; Sergi Orozco, com a analista i ‘scouting’; Toni Navarro, com a encarregat de material; i Miquel Jové, com a delegat de camp. De Paco complirà la segona temporada al club, Pujol i Orozco la quarta, Herrero la cinquena i Jové ja s’acosta a la trentena.

Pel que fa a les incorporacions, se supleix la baixa d’Omar per motius personals amb el fitxatge de Juan Ignacio Palazzo, ‘Juanin’, com a encarregat de material. Així mateix, s’incorpora Francesc Vives, fins ara delegat del Juvenil A, com a delegat d’equip.

El club no ha renovat el fisioterapeuta Aleix Campanario, incorporat la temporada passada, perquè Éric Herrero tornarà a assumir les tasques que havia delegat per motius professionals. Des del club agraïm a Aleix Campanario la seva bona feina feta durant la temporada passada i li desitgem molts èxits professionals en el futur.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

El Femení A s’estrena a la lliga amb victòria (1-4)

Premsa20 d'octubre de 2019

La victòria al Narcís Sala es resisteix (0-2)

Premsa20 d'octubre de 2019

Estrena a la lliga del Femení

Premsa19 d'octubre de 2019

A pel primer triomf a casa

Premsa19 d'octubre de 2019