Novetats i renovacions al cos tècnic

La UE Sant Andreu ha renovat bona part dels membres del cos tècnic de cara a la temporada vinent. Després d’assegurar-se la continuïtat de Mikel Azparren i de Xavi Jiménez com a primer i segon entrenador, el club ha treballat per a mantenir i donar continuïtat a l’estructura que hi ha hagut aquests últims anys, amb excel·lents professionals en les seves àrees.

Així doncs, Daniel de Paco continuarà com a preparador físic; Sergi Pujol, com a entrenador de porters; Éric Herrero, com a fisioterapeuta; Sergi Orozco, com a analista i ‘scouting’; Toni Navarro, com a encarregat de material; i Miquel Jové, com a delegat de camp. De Paco complirà la segona temporada al club, Pujol i Orozco la quarta, Herrero la cinquena i Jové ja s’acosta a la trentena.

Pel que fa a les incorporacions, se supleix la baixa d’Omar per motius personals amb el fitxatge de Juan Ignacio Palazzo, ‘Juanin’, com a encarregat de material. Així mateix, s’incorpora Francesc Vives, fins ara delegat del Juvenil A, com a delegat d’equip.

El club no ha renovat el fisioterapeuta Aleix Campanario, incorporat la temporada passada, perquè Éric Herrero tornarà a assumir les tasques que havia delegat per motius professionals. Des del club agraïm a Aleix Campanario la seva bona feina feta durant la temporada passada i li desitgem molts èxits professionals en el futur.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

Izan i Solina s’incorporen al primer equip

Premsa19 de juliol de 2019

El Sant Andreu inicia els entrenaments

Premsa18 de juliol de 2019

Wander causa baixa

Premsa18 de juliol de 2019

Marcel Serramitja reforça l’atac andreuenc

Premsa17 de juliol de 2019