Presentació de la temporada 2019/2020

La UE Sant Andreu es presentarà al Narcís Sala davant l’afició aquest diumenge 4 d’agost a partir de les 19:00 h. Després, el primer equip disputarà el partit de la primera ronda de Copa Catalunya enfront del CF Peralada (20:30 h), en què el conjunt andreuenc és l’actual campió i defensa títol.

L’obertura de les portes d’accés al Narcís Sala serà a les 18:45 h i l’entrada és gratuïta. A partir de les 19:00 h serà la presentació del primer equip en què els jugadors aniran sortint a la gespa un a un, es faran les fotografies oficials i posteriorment hi haurà diversos parlaments. Un cop acabada la presentació, hi haurà el partit contra el Peralada.

Animem a qualsevol aficionat de la UE Sant Andreu a venir al primer partit de la temporada 2019/2020 al Narcís Sala!

Fotografia: La presentació de la temporada passada. | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS