Acord amb Footters per dues temporades

sant andreu escut

La UE Sant Andreu ha arribat a un acord amb Footters per a la retransmissió en directe dels partits que jugui el primer equip andreuenc al Narcís Sala durant les pròximes dues temporades. La plataforma també retransmetrà partits del Sant Andreu a domicili.

Footters és una plataforma que ha apostat per la retransmissió de partits de futbol de Segona Divisió B i Tercera. Per veure tots els partits del Sant Andreu es pot ser subscriptor per 35 euros anuals, però també hi ha altres opcions com un abonament anual per 62,99 que permet veure totes les retransmissions possibles o una mensualitat per 6,99, tant a mòbil com a ordinador i televisió.

Pel que fa a la cobertura que fa Betevé sobre la UE Sant Andreu, el club ha posat la condició i acordat amb Footters que la televisió municipal barcelonina podrà continuar fent la seva feina tal com ha fet les últimes temporades, incloses les retransmissions per streaming i YouTube i els resums dels partits del Sant Andreu, així com la cobertura de tota mena d’actes del club.

34 partits del Sant Andreu

Enguany Footters oferirà un total de 34 partits del Sant Andreu a la lliga. Footters ofereix un calendari de tots els partits que emet.

Els únics que de moment no emetrà corresponen a partits que els quadribarrats jugaran a domicili contra el Sants (J5), l’Igualada (J11), el Cerdanyola (J23) i el Banyoles (J36). La resta de jornades podran veure’s en streaming a través de la plataforma.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS