Comunicat mèdic sobre Marcel Serramitja

La UE Sant Andreu informa que resultats de les proves mèdiques a les quals va sotmetre’s Marcel Serramitja han determinat que el futbolista té una lesió al lligament creuat anterior i al menisc intern de la cama dreta. Serramitja serà, per tant, baixa de llarga durada.

El futbolista va lesionar-se la segona setmana d’entrenaments de la pretemporada del Sant Andreu. Serramitja, jugador de tall ofensiu, havia arribat aquest estiu, però aquesta lesió tan inoportuna impedirà que pugui debutar amb la quadribarrada fins que no es recuperi.

Des del club lamentem aquesta lesió de llarga durada i desitgem a Serramitja una recuperació plena.

Més en

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin24 de febrer de 2020

Vine a animar al Femení B en el partit clau per guanyar la lliga

Premsa24 de febrer de 2020

Oferta exclusiva: acompanya el Sant Andreu en cinc desplaçaments!

Premsa24 de febrer de 2020

Pòquer d’asos (2-4)

Premsa23 de febrer de 2020