Comunicat mèdic sobre Marcel Serramitja

La UE Sant Andreu informa que resultats de les proves mèdiques a les quals va sotmetre’s Marcel Serramitja han determinat que el futbolista té una lesió al lligament creuat anterior i al menisc intern de la cama dreta. Serramitja serà, per tant, baixa de llarga durada.

El futbolista va lesionar-se la segona setmana d’entrenaments de la pretemporada del Sant Andreu. Serramitja, jugador de tall ofensiu, havia arribat aquest estiu, però aquesta lesió tan inoportuna impedirà que pugui debutar amb la quadribarrada fins que no es recuperi.

Des del club lamentem aquesta lesió de llarga durada i desitgem a Serramitja una recuperació plena.

Més en

Sant Andreu – Castelldefels: reprendre el rumb

Premsa12 d'octubre de 2019

Capgirar la dinàmica

Premsa11 d'octubre de 2019

La UE Sant Andreu tindrà Femení “A” i “B”

Premsa10 d'octubre de 2019

Derrota i indignació arbitral del Juvenil A (3-1)

Premsa7 d'octubre de 2019