Comunicat mèdic sobre Marcel Serramitja

La UE Sant Andreu informa que resultats de les proves mèdiques a les quals va sotmetre’s Marcel Serramitja han determinat que el futbolista té una lesió al lligament creuat anterior i al menisc intern de la cama dreta. Serramitja serà, per tant, baixa de llarga durada.

El futbolista va lesionar-se la segona setmana d’entrenaments de la pretemporada del Sant Andreu. Serramitja, jugador de tall ofensiu, havia arribat aquest estiu, però aquesta lesió tan inoportuna impedirà que pugui debutar amb la quadribarrada fins que no es recuperi.

Des del club lamentem aquesta lesió de llarga durada i desitgem a Serramitja una recuperació plena.

Més en

Carlos Craviotto s’incorpora al Sant Andreu

Premsa18 de novembre de 2019

Victòria del Femení A i derrota del Femení B

Premsa18 de novembre de 2019

Valuós empat del Juvenil A (1-1)

Premsa17 de novembre de 2019

Gerro d’aigua freda (2-0)

Premsa17 de novembre de 2019