Comunicat mèdic sobre Marcel Serramitja

La UE Sant Andreu informa que resultats de les proves mèdiques a les quals va sotmetre’s Marcel Serramitja han determinat que el futbolista té una lesió al lligament creuat anterior i al menisc intern de la cama dreta. Serramitja serà, per tant, baixa de llarga durada.

El futbolista va lesionar-se la segona setmana d’entrenaments de la pretemporada del Sant Andreu. Serramitja, jugador de tall ofensiu, havia arribat aquest estiu, però aquesta lesió tan inoportuna impedirà que pugui debutar amb la quadribarrada fins que no es recuperi.

Des del club lamentem aquesta lesió de llarga durada i desitgem a Serramitja una recuperació plena.

Més en

Acord amb Footters per dues temporades

Premsa23 d'agost de 2019

El debut a la lliga, diumenge primer de setembre a les 19:00h a Granollers

Premsa22 d'agost de 2019

Dissabte, últim partit de la pretemporada

Premsa21 d'agost de 2019

El Sant Andreu cau de penal (1-0)

Premsa11 d'agost de 2019