Continua la bona ratxa amb la Copa Catalunya

El Sant Andreu s’ha presentat davant l’afició andreuenca al Narcís Sala en la temporada 2019/2020 amb una victòria de mèrit contra el Peralada a la tanda de penals, en què Segovia n’ha estat l’heroi, i que certifica l’accés a la segona ronda de la Copa Catalunya. El conjunt quadribarrat és l’actual campió de la competició i, tot i començar una nova campanya, continua l’idil·li amb aquest torneig.

Ara ja sí el Sant Andreu ha donat el tret de sortida de la campanya 2019/2020 amb la disputa del primer partit oficial de temporada corresponent a la primera ronda de Copa Catalunya contra el Peralada. Un matx que també ha estat el de presentació davant l’afició al Narcís Sala. Els jugadors del primer equip han sortit a la gespa un per un i després hi ha hagut els tradicionals discursos i les fotografies oficials.

Enguany Llamas, el nou primer capità després de la marxa de Dani Guerrero, ha fet el primer parlament en què ha assegurat que lluitaran al màxim per aconseguir l’objectiu. També han parlat l’entrenador, Mikel Azparren, i el director esportiu, Mario Iniesta, que han tingut un gest molt emotiu agraint tot el que ha fet i està fent l’incombustible delegat del primer equip, Miquel Jové, que encadena 35 temporades consecutives exercint aquest càrrec, i que està travessant un moment delicat de salut.

El president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, també ha fet un parlament en què ha explicat la importància d’aquesta temporada perquè el Club compleix 110 anys d’història i l’estadi Narcís Sala en fa 50 com també ha reafirmat el compromís de l’entitat quadribarrada amb l’ONG Proactiva Open Arms i de continuar amb els partits de refugiats els dimecres al Narcís Sala. Per acabar el portaveu del govern del Districte, Iván Marzá, ha fet un petit discurs.

El partit contra el Peralada, equip que enguany milita al Grup V de Tercera Divisió, ha començat molt travat i sense gaires aproximacions per part dels dos equips. A poc a poc, l’equip entrenat per Mikel Azparren s’ha apoderat del domini de la pilota i ha encadenat diverses ocasions consecutives per marcar en pocs minuts. Elhadji, amb una rematada massa creuada, Guillem, amb un potent xut que Aroca ha enviat a córner amb la punta dels dits, o una jugada d’estratègia de servei de cantonada que el porter visitant ha aturat sobre la línia de gol.

Després d’aquesta rauxa andreuenca, el Peralada s’ha assentat en el partit i ha començat a rondar amb perill l’àrea andreuenca. A partir d’aquest moment ha aparegut la figura del porter Segovia, que ha fet un partidàs i ha estat l’home clau. En la primera part ha fet tres intervencions de mèrit per mantenir la porteria imbatuda. S’ha arribat al descans amb l’empat 0-0.

Al començament de la represa s’han viscut uns moments de descontrol per part dels dos equips, tot i que sense materialitzar-ho en ocasions. A mesura que ha anat avançant el segon temps ha estat el Sant Andreu qui ha buscat amb més insistència la diana que trenqués la igualtat en el marcador. Llamas, Guillem o Laro Setién ho han provat, però no han estat encertats en la definició. En el temps afegit el Peralada ha gaudit d’una bona oportunitat, l’única amb cara i ulls en la segona part, amb un xut de falta des de la frontal de l’àrea. Segovia, molt atent, ha volat per aturar el tir per sobre de la barrera d’Éric Vilanova. Amb la finalització dels 90 minuts i l’empat a 0 en el marcador ha estat el torn que la tanda de penals decidís.

Ha estat una tanda molt llarga. En total s’han llançat 17 penals. De nou, Segovia ha tornat a aparèixer amb l’aturada de dues penes màximes i marcant el tir definitiu per així culminar una gran nit del porter andreuenc. El conjunt quadribarrat ha guanyat la tanda per 8-7. Amb aquesta victòria el Sant Andreu, vigent campió de la Copa Catalunya, avança ronda i confirma la bona dinàmica de l’equip amb aquesta competició. La següent eliminatòria serà al camp de la UE Llagostera, un equip que juga a una categoria superior, a Segona Divisió B, encara amb horari i dia per determinar.

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Juanan, Carroza (Oumar, 28′), Noguera, Guillem (Franco, 83′), Solina (Jaume, 59′), Felipe (Rivera, 74′), Alcover, Josu i Elhadji (Laro, 46′).

CF Peralada (0): David Aroca, Carles Puig, Sergio, Albert (Joan, 66′), Guillem (Pol, 46′), Ivan (Dembo, 79′), Ricard (Antoni 59′), Éric Vilanova, Josep (Arnau, 46′), Javier i Eric Pimentel (Aleix, 87′).

Àrbitre: Sr. Víctor Manuel Sánchez Rico (del. Baix Llobregat) ha amonestat Noguera (74′), Jaume (85′), Josu (87′) pels locals i Albert (24′), Aroca (80′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la primera ronda de la Copa Catalunya disputat al Narcís Sala.

Imatge: Adrià Giménez – UE Sant Andreu.

RESUM BETEVÉ

LA TANDA DE PENALS SENCERA GRAVADA PER BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS