Dissabte, últim partit de la pretemporada

El Sant Andreu jugarà dissabte a Sant Boi de Llobregat l’últim partit de la pretemporada. És un amistós contra el FC Santboià que correspon al XLIII Trofeu Vila de Sant Boi, i es jugarà al Municipal Joan Baptista Milà a les 19:30h. L’entrada costa dos euros i s’adquireix un número per a una rifa.

Fins ara, l’equip de Mikel Azparren ha disputat quatre partits complets, amb un balanç de dues victòries, un empat i una derrota, a més dels dos triangulars de 45 minuts del Torneig d’Històrics, amb triomf davant el CE Júpiter (2-0) i derrota contra el CF Badalona (1-0). Els quatre partits sencers han estat contra el CF Peralada (0-0, victòria a la tanda de penals); el Llagostera (derrota per 1-0); el Sabadell (derrota per 2-1); i el Júpiter (victòria per 3-0).

Més enllà dels resultats, aquests partits han servit perquè els futbolistes hagin començat a agafar rodatge de cara a l’inici de lliga i perquè els fitxatges i els juvenils incorporats al primer equip hagin començat a jugar minuts de qualitat.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS