El debut a la lliga, diumenge primer de setembre a les 19:00h a Granollers

El Sant Andreu debutarà a la lliga el diumenge primer de setembre a les 19:00h al Municipal de Granollers. L’acord entre ambdós clubs permet que els socis andreuencs hi accedeixin pagant entrades a cinc euros.

Abans del debut a la lliga, l’equip de Mikel Azparren disputarà aquest dissabte l’últim amistós de la pretemporada al camp del Santboià. La setmana vinent es dedicarà íntegrament a sessions d’entrenament per a intentar començar la competició amb bon peu.

Un triomf al debut que es resisteix

El Sant Andreu intentarà trencar la mala ratxa de debutar sense victòria de les últimes tres temporades. En el retorn a Tercera, els quadribarrats van estrenar-se amb victòria al Narcís Sala davant el Masnou (1-0). Tanmateix, les següents temporades van començar amb una derrota a Cerdanyola (1-0) i dos empats a l’estadi andreuenc contra el Santboià (0-0) i el Prat (0-0).

El primer partit al Narcís Sala, dissabte 7 a les 20:00h

A la segona jornada, el Vilassar de Mar visitarà el Narcís Sala. El partit es disputarà el dissabte 7 de setembre a les 20:00h. El següent desplaçament serà el dimecres Onze de Setembre a Figueres, un partit que s’ha fixat a les 18:00h.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS