El Juvenil A comença el camí de la lliga

Després de l’estiu, en què hi ha hagut la preparació durant la pretemporada, el Juvenil A inicia la lliga aquest dissabte contra la UE Llagostera al Narcís Sala (19:30 h). L’equip andreuenc, en què Ignasi Senabre continua sent l’entrenador per segona campanya consecutiva, encara un nou any amb el repte i la il·lusió de lluitar per l’ascens i retornar el Sant Andreu a la Divisió d’Honor. I, per això, el conjunt quadribarrat vol començar amb bon peu davant el Llagostera.

La competició oficial ja ha arribat pel Juvenil A. Després d’un llarg estiu torna la lliga. L’equip andreuenc competirà per segona temporada consecutiva a Lliga Nacional. La passada campanya va ser d’aclimatació a la nova divisió i no es va poder assolir l’objectiu de l’ascens. Enguany el conjunt quadribarrat, amb Ignasi Senabre com a entrenador per segon any consecutiu, ja té una mica més d’experiència a la seva esquena sobre com competir a Lliga Nacional.

La plantilla del Juvenil A per aquesta temporada compta amb onze fitxatges fets aquest estiu, tres jugadors que repeteixen, després de competir la temporada passada amb l’equip punter del futbol base andreuenc, i la resta de futbolistes que completen l’equip pugen del Juvenil B.

Alguns dels integrants del Juvenil A han debutat amb el primer equip en alguns compromisos durant l’estiu, i amb cert protagonisme, com Daniel Santiago, Franco Ezequiel i Juan Carlos Rivera. Els capitans del conjunt quadribarrat seran Santiago, Sergi, Franco i Ginesta.

L’equip andreuenc està totalment concentrat en el debut a la lliga aquest dissabte contra la UE Llagostera al Narcís Sala (19:30 h). El Juvenil A té l’objectiu de lluitar per l’ascens a Divisió d’Honor i començar la competició amb una victòria donaria confiança i moral als jugadors entrenats per Ignasi Senabre.

Imatge: Onze inicial del Juvenil A en un partit de la temporada passada. | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS