El Sant Andreu cau de penal (1-0)

El Sant Andreu ha caigut eliminat de la Copa Catalunya. Els quadribarrats han competit contra el Llagostera, equip de categoria superior, però un penal rigorós a l’últim minut del temps reglamentari ha permès que Kuku desequilibrés la balança.

El Llagostera ha començat el partit amb intensitat i creant perill sobre la porteria quadribarrada, avui defensada per David Aragón. El porter andreuenc ha fet una aturada de molt mèrit en un xut a boca de canó de Pasquina (4’), mantenint l’empat al marcador. Oumar, imposant-se en el joc aeri, ha avortat una segona jugada dels gironins (6’).

L’única oportunitat clara pel Sant Andreu ha estat un xut de falta de Laro Setién, lleugerament desviat (14’). L’equip d’Azparren ha jugat més minuts a camp contrari, però el Llagostera s’ha defensat sense concedir més oportunitats de gol. També de falta, Erik ha gaudit d’un xut que ha impactat al lateral de la xarxa (33’).

A la represa, de nou Pasquina ha tingut una oportunitat anticipant una rematada a la defensa que ha sortit per sobre del travesser (48′). El partit s’ha endurit amb moltes faltes i targetes i no hi ha hagut més oportunitats clares, excepte un xut tou de Sergi Serrano que ha blocat Marcos (83′). La nota positiva, el retorn de Víctor Alonso set mesos després de la seva lesió (67′).

L’eliminatòria s’ha decidit pràcticament a l’últim sospir. L’àrbitre ha assenyalat un penal rigorós de Jaume sobre Kuku i l’ex-davanter quadribarrat l’ha transformat (89′). En temps afegit, el Sant Andreu no ha tingut més oportunitats i s’ha acabat acomiadant de la Copa Catalunya.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Llagostera (1): Marcos, Aimar, Crespo (Diego’), Pol Gómez, Bigas, David Garcia, Lledó, Erik (Abel, 73′), Pasquina (Muntadas, 60′), Nahuel (Moussa, 73′) i Sascha (Kuku, 71′).

UE Sant Andreu (0): Aragón, Izan (Llamas, 54′), Oumar, Carroza (Noguera, 60′), Juanan (Solina, 60′), Jaume, Guillem, Felipe (Josu, 54′), Sergi Serrano, Laro (Víctor, 67′) i Elhadji.

Gols: Kuku p. (89′).

Àrbitre: Sr. Morros Monge (del. Baix Llobregat), ha amonestat Bigas, Pasquina i David Garcia pels locals i Jaume, Carroza, Izan i Víctor pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya, disputat a l’estadi Municipal de Llagostera.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS