Els capitans de la UE Sant Andreu

El Sant Andreu ha decidit aquesta setmana els quatre capitans per la temporada 2019/2020. José Antonio Llamas és el nou primer capità. Llamas és un dels jugadors més veterans del Club amb més de 150 partits oficials amb la quadribarrada, i enguany complirà la sisena temporada consecutiva com a andreuenc. El defensor ocupa el lloc de l’antic capità, Dani Guerrero, que va dur el braçalet durant quatre campanyes, però que aquest estiu ha marxat del Sant Andreu.

Alberto Carroza, que compleix la quarta temporada consecutiva com a andreuenc en la seva tercera etapa al Club i també ha disputat més de 150 partits amb el Sant Andreu, serà el segon capità. Ton Alcover, un altre dels pesos pesants del vestidor i que enguany serà la seva quarta temporada consecutiva en la segona etapa a l’entitat quadribarrada, serà el tercer capità. D’aquesta manera tots tres futbolistes es mantenen com a capitans quadribarrats, tal com va succeir la passada campanya. El lloc de quart capità l’ocuparà Víctor Alonso. El migcampista sumarà la seva tercera temporada al Sant Andreu en la seva segona etapa al Club. Víctor, tot i la seva joventut, és una de les veus autoritzades del vestidor i, a més, s’ha format al planter quadribarrat. Així representa la importància del futbol base andreuenc en el primer equip.

Fotografia: Els quatre capitans de la UE Sant Andreu. | UE Sant Andreu.

Més en

El Femení B completa un bon cap de setmana

Premsa1 de desembre de 2019

El Juvenil A perd la bona dinàmica (0-1)

Premsa1 de desembre de 2019

Empat agredolç (0-0)

Premsa1 de desembre de 2019

L’Hospitalet – Sant Andreu: desafiament al líder

Premsa30 de novembre de 2019