Empat en l’estrena del Juvenil A a la lliga (1-1)

El Juvenil A debuta a la lliga amb un empat en el darrer instant del partit contra la UE Llagostera al Narcís Sala. L’equip visitant s’ha avançat en el marcador amb el gol de Joan Arxer (67′). Els andreuencs han intensificat els seus atacs a la recerca del gol de l’empat i aquest ha arribat en el temps afegit amb la diana de Daniel Santiago. El conjunt quadribarrat suma un punt, que sap pràcticament a victòria.

Després dels diversos partits amistosos de pretemporada durant l’estiu ha arribat la lliga pel Juvenil A. El debut ha estat al Narcís Sala i enfront de la UE Llagostera. Els andreuencs, entrenats per Ignasi Senabre, han començat el partit molt endollats i en el 10′ han tingut l’ocasió més clara per marcar. Tot i això, la rematada de Sergi Domínguez s’ha estavellat en el travesser. El conjunt quadribarrat ha sigut el dominador del partit en la primera part, i tot i que han arribat amb perill a l’àrea rival, no han aconseguit perforar la xarxa visitant.

A la represa, el Llagostera ha aconseguit revertir el domini local i el partit s’ha igualat. El conjunt visitant s’ha avançat en el marcador amb el gol de Joan Arxer en el 67′. Tocava reaccionar pel Juvenil A i els futbolistes dirigits per Ignasi Senabre ho han fet. S’han instal·lat a camp contrari i l’equip gironí s’ha dedicat a defensar les escomeses constants dels andreuencs. Finalment la insistència quadribarrada ha tingut premi quan Daniel Santiago ha empatat el partit en el 92′. Ha sigut una de les últimes jugades abans que l’àrbitre xiulés el final del matx. El Sant Andreu suma un punt en l’estrena a la lliga, però que deixa un bon sabor de boca per al conjunt andreuenc.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Víctor Nofuentes, Jaume Ginesta, Marc Torrents (Ericsson Antonio, 70′), Sergi Domínguez, Adrian Vico (Marc Maideu, 77′), Unai Cruz (Oriol Fàbregas, 46′), Victor Lamela, Daniel Santiago, Franco Ezequiel, Juan Carlos Rivera i Jomi Nazarov.

UE Llagostera (1): Jordi Duran, Guillem Falgueras, Hugo Marquez, Joan Puig, Pau Fortuny, Adrià Garcia, Youssef Zayzoun (Roger Amores, 89′), Gabriel Artero (Pol Lozano, 81′), Joan Arxer (Lasha Labadze, 72′), Badr El Amerani (Ibuki Nemoto, 78′) i Adrian Guerrero.

Gols: 0-1 Joan Arxer (67′), 1-1 Daniel Santiago (92′).

Àrbitre: Sr. Xavier Ariño Jiménez (del. Baix Llobregat) ha amonestat Daniel Santiago (19′), Jomi Nazarov (31′) pels locals i Adrian Guerrero (38′), Youssef Zayzoun (62′) i Roger Amores (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 1 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze inicial del Juvenil A en el partit enfront de la UE Llagostera. | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS