Presentació i comença la defensa de la Copa Catalunya

Aquest diumenge el Sant Andreu disputa el primer partit oficial de la temporada 2019/2020 amb la primera ronda de la Copa Catalunya i que, a més, també serà el matx de presentació del primer equip davant l’afició al Narcís Sala. La presentació començarà a partir de les 19:00 h, mentre que el duel contra el CF Peralada, en què comença la defensa del títol aconseguit la passada campanya pels andreuencs, s’iniciarà a les 20:30 h. L’entrada és gratuïta per a tothom.

Ja ha arribat la primera cita de la temporada al Narcís Sala. Després de la disputa del Sant Andreu en el Torneig d’Històrics, el conjunt quadribarrat jugarà aquest diumenge el primer partit oficial d’aquesta campanya corresponent a la primera ronda de la Copa Catalunya contra el CF Peralada (20:30 h) i vol començar la competició amb bones sensacions al feu andreuenc. Abans, però, hi haurà la presentació del primer equip davant l’afició en què els jugadors aniran sortint un per un, es faran les fotografies oficials i n’hi haurà diversos parlaments. L’acte de presentació començarà a partir de les 19:00 h.

El duel contra el Peralada, un equip que va descendir de Segona B la temporada passada i que enguany milita al Grup V de Tercera Divisió, és important, ja que el Sant Andreu és el vigent campió de la Copa Catalunya i inicia la defensa del títol aconseguit fa uns mesos.

Recordem que l’entrada pel partit d’aquest diumenge és gratuïta per a tothom. Si el Sant Andreu supera el Peralada, s’enfrontarà en la següent ronda al camp del vencedor entre la UE Llagostera i el CE Europa. La confecció de més o menys partits amistosos durant l’estiu dependrà de si el conjunt andreuenc va superant les diverses rondes de la Copa Catalunya.

BAIXES

Pel partit contra el CF Peralada Mikel Azparren té les baixes per lesió de Víctor Alonso, Ramon Terrats i Marcel Serramitja. Pel que fa a Víctor i Terrats estan a la recta final de les seves recuperacions i ja fan part del treball amb el grup durant els entrenaments. Víctor Alonso està recuperant-se de la lesió al genoll de la temporada passada i Ramon Terrats de la clavícula, que es va fer també en el tram final de la passada campanya. En el cas de Marcel Serramitja és baixa per una lesió al genoll. Pròximament se li faran més proves, que determinaran l’abast exacte de la lesió.

Sant Andreu – Peralada

Competició: Primera ronda de la Copa Catalunya 2019/2020.

Estadi: Narcís Sala. Diumenge 4 d’agost a les 20:30 h.

Arbitratge: L’àrbitre principal és Víctor Manuel Sánchez Rico (del. Baix Llobregat) assistit per Alejandro Fernández Ruiz (Baix Llobregat) i Víctor Moreno Martínez (Baix Llobregat).

Seguiment: @uesantandreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS