Segona eliminatòria contra un Segona B

El Sant Andreu disputa demà a les 19:30h la segona eliminatòria de la Copa Catalunya al Municipal de Llagostera. L’equip de Mikel Azparren es veurà les cares amb un rival de categoria superior per a accedir a la tercera ronda de la competició. La temporada passada, els quadribarrats van imposar-se al Llagostera remuntant un partit que s’havia posat coll amunt.

El conjunt andreuenc, després de superar el Peralada al Narcís Sala en una agònica tanda de penals, continua defensant el trofeu de la Copa Catalunya. Els gironins van eliminar l’Europa, també als penals, a la primera eliminatòria. Ambdós equips s’enfronten en un partit atractiu per l’afició que també servirà per a continuar preparant l’inici del campionat de lliga.

Azparren ha convocat els juvenils Santi i Franco per a aquest partit. Les baixes són Serramitja per lesió i Ramon Terrats per molèsties físiques.

El preu de les entrades fixat per l’equip local és de 6€ a General, 10€ a Tribuna descoberta i 15€ a Tribuna coberta.

UE LLAGOSTERA – UE SANT ANDREU

Competició: segona eliminatòria de la Copa Catalunya
Horari: diumenge 11 d’agost, a les 19:30h
Estadi: Municipal de Llagostera:
Àrbitre: Salvador Morros Monge (del. Baix Llobregat), assistit per Xavier Delgado Mesa (Granollers) i Víctor Moreno Martínez (Baix Llobregat)
Entrades: General (6(€), Tribuna descoberta (10(€) i Tribuna coberta (15(€)
Seguiment: @uesantandreu i SantAndreuRàdio.com

Fotografia: Judit Andreu – UESA 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS