Visita de dos equips estatunidencs, en St. Mary’s College Men i el Dickinson Athletics

Dos equips estatunidencs, el St. Mary’s College Men i el Dickinson Athletics van exercitar-se al Narcís Sala el passat dilluns. A continuació us deixem tota la informació en tres idiomes, català, castellano, i english.

Versió en català

Aquest passat dilluns 5 d’agost dos equips estatunidencs van visitar el Narcís Sala. El St. Mary’s College Men va fer una sessió d’entrenament al matí a l’estadi de la UE Sant Andreu. Per altra banda, el Dickinson Athletics es va enfrontar a la tarda al filial andreuenc, el Sant Andreu Atlètic, en un partit amistós que va finalitzar amb derrota del conjunt quadribarrat (0-4).

Els dos equips estatunidencs estan formats per jugadors entre 18-19 anys i van viure l’experiència d’exercitar-se a les instal·lacions de la UE Sant Andreu. El St. Mary’s College Men i el Dickisnon Athletics han vingut al Narcís Sala de part de l’organització Worldstrides, després que l’Àrea Internacional del Club andreuenc els hi proposés.

Versión en castellano

El pasado lunes 5 de agosto dos equipos estadounidenses visitaron el Narcís Sala. El St. Mary’s College Men hizo una sesión de entrenamiento por la mañana en el estadio de la UE Sant Andreu. Por otro lado, el Dickinson Athletics se enfrentó por la tarda al filial andreuenc, el Sant Andreu Atlètic, en un partido amistoso que finalizó en derrota del conjunto cuatribarrado (0-4).

Los dos equipos estadounidenses estan compuestos por jugadores entre 18-19 años y vivieron la experiencia de ejercitarse en las instalaciones de la UE Sant Andreu. El St. Mary’s College Men y el Dickinson Athletics han venido al Narcís Sala de parte de la organización Worldstrides, después que el Área Internacional del Club andreuenc se lo propusiera.

English version

Last Monday, August 5, two U.S. teams visited Narcís Sala. St. Mary’s College Men did a training session in the morning at the UE Sant Andreu’s stadiuem. On the other hand, the Dickinson Athletics faced in the afternoon the subsidiary andreuenc, the Sant Andreu Atlètic, in a friendly match that ended in defeat of the four-barred team (0-4).

The two American teams are composed of players between 18-19 years old and lived the experience of exercising in the facilities of the UE Sant Andreu. St. Mary’s College Men and Dickinson Athletics have come to Narcís Sala on behalf of the Worldstrides organisation, after the International Area of the Club andreuenc proposed it to them.

Fotografia destacada: L’equip St. Mary’s College Men entrenant al Narcís Sala.

El St. Mary’s College Men al Narcís Sala.
El Dickisnon Athletics al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS