Bon punt del Juvenil A fora de casa (1-1)

L’equip andreuenc continua amb el bon joc i, tot i que s’ha avançat en el marcador al camp del CF Badalona, finalment l’equip badaloní ha aconseguit empatar. En els darrers minuts ambdós conjunts han tingut oportunitats per marcar, però ja no hi ha hagut més gols. Bon empat fora de casa pels futbolistes entrenats per Ignasi Senabre, que ocupen la desena posició amb dos punts.

Era el primer desplaçament a la lliga i, a més, davant d’un rival complicat com és el CF Badalona. El Juvenil A, però, ha començat el partit molt intens, amb les idees molt clares, i ha sigut clarament superior al rival. Els andreuencs han tingut diverses ocasions i ha estat Franco qui ha inaugurat el marcador (16′). El conjunt quadribarrat ha continuat arribant amb perill a l’àrea del Badalona, però no ha estat encertat en la definició. S’ha arribat al descans amb la victòria per la mínima del Juvenil A, però amb la sensació que l’avantatge podria haver estat més gran.

A la represa, el conjunt badaloní ha avançat línies i ha començat a rondar amb perill la porteria defensada per Víctor Nofuentes. En una d’aquestes aproximacions Victor Porcel ha posat la igualtat en el marcador (70′). En els darrers compassos el partit s’ha tornat frenètic i ambdós equips han tingut bones oportunitats per marcar. Finalment, però, cap dels dos equips ha perforat la xarxa rival i el Juvenil A ha aconseguit un empat fora de casa. Tal com va succeir la passada jornada, l’equip andreuenc ha deixat bones sensacions pel que fa al joc i, a més, treu un bon empat d’un camp complicat. El Juvenil A és el desè classificat amb dos punts.

Fitxa tècnica

CF Badalona (1): Mauro Rabelo, Gorka Gutierrez, Roman Joaquin (Roger Niubo, 80′), Pau Ruiz, Ivan Cledera (Iker Navarro, 71′), Victor Porcel, Joan Bort (Haitam Babia, 63′), Miquel Porta, Timofey Neshtukov, Adrian Sanchez i Adrià Miravet.

Juvenil A (1): Víctor Nofuentes, Jaume Ginesta, Alexis Jose (Adrian Vico, 86′), Sergi Dominguez, Marc Torrents, Marc Maideu (Oriol Fabregas, 72′), Victor Lamela (Ericsson Antonio, 80′), Daniel Santiago, Franco Ezequiel, Jomi Nazarov i Unai Cruz (Juan Carlos Rivera, 63′).

Gols: 0-1 Franco (16′), 1-1 Victor Porcel (70′).

Àrbitre: Sr. Bernat Pedrol Vozmediano (del. Barcelona) ha amonestat Roman Joaquin (26′), Timofey Neshtukov (40′), Ivan Cledera (65′) pels locals i Unai Cruz (32′), Daniel Santiago (66′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 2 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat a l’Estadi Municipal de Badalona.

Imatge: Onze inicial del Juvenil A enfront del CF Badalona | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS