Comunicat sobre els fets de diumenge

La UE Sant Andreu és un club compromès amb els valors col·lectius i de formació de l’esport, el joc net i contra qualsevol manifestació racista i xenòfoba.

El club ha rebut una sanció econòmica pel llançament d’objectes als minuts finals del partit de diumenge passat contra el Cerdanyola al Narcís Sala. Una actuació individual que condemnem i lamentem perquè taquen l’honor i malmeten el nom de la UE Sant Andreu i dels seus aficionats. Demanem que qualsevol persona que conegui l’autor dels fets es posi en contacte amb el club per tal d’expulsar-lo.

En aquest sentit, el club es veu obligat a prendre mesures perquè aquesta actuació així no es torni a repetir. Si hi ha nous incidents, s’estudiarà el tancament de la grada que els provoqui si no s’identifica el responsable. Un insult, una escopinada, el llançament de qualsevol objecte i qualsevol comportament que no representi els valors del club i de l’esport.

Es recorda també la prohibició d’introduir llaunes, ampolles i altres elements perillosos a les instal·lacions del club. Qui no compleixi les normes serà automàticament expulsat del Narcís Sala i se’l donarà de baixa com a soci.

Agraïm el vostre suport i col·laboració i lamentem que el comportament incívic d’uns pocs afectin tota l’afició.

Més en

Guanyar a casa

Premsa24 de gener de 2020

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin22 de gener de 2020

Daniel Cardozo, nou partner de la UE Sant Andreu

Premsa21 de gener de 2020

Derrotes del Femení A i Femení B

Premsa20 de gener de 2020