Debut amb bones sensacions i un punt (1-1)

El Sant Andreu ha debutat amb un empat un gran partit contra el Granollers. Tot i gaudir de grans oportunitats i practicar un bon joc, el gol s’ha resistit després de grans oportunitats pels andreuencs. Arnau ha avançat el Granollers a la mitja hora de joc, però Sergi Serrano ha igualat poc després i el marcador ja no s’ha mogut a la segona part.

El domini dels quadribarrats ha estat absolut des del primer minut, amb possessió, joc combinatiu, arribades a l’àrea i oportunitats de gol. L’encert, però, s’ha resistit durant els millors minuts de l’equip de Mikel Azparren.

Elhadji ha fregat el gol en la primera acció de perill. Víctor ha habilitat Josu en profunditat, però el ‘9’ no ha pogut rematar la centrada i Sergi Serrano l’ha rematada al pal (3’). A la jugada següent, Noguera ha baixat una centrada de falta d’Alcover i el xut de Josu ha anat a les mans de Sergio (4’). El Sant Andreu ha percudit i el Granollers gairebé es marca en pròpia porteria intentant refusar una pilota que ha acabat al pal (16’).

A l’esquerra, la societat Juanan-Sergi ha estat un maldecap constant per la defensa. Serrano ha protagonitzat una gran jugada que ha volgut acabar amb vaselina, però Sergio ha aconseguit refusar-la (23’). El Sant Andreu no ha aconseguit definir davant la porteria i ho ha pagat amb el primer gol encaixat a la lliga. Darbra ha centrat una falta, la pilota ha quedat morta i Arnau ha engaltat un xut imparable ajustat al pal (30’).

Tocava reaccionar, i els andreuencs han continuat generant perill amb arribades a l’àrea i han trobat el premi. Elhadji ha saltat per a lluitar una pilota i aquesta ha caigut a la zona on hi havia Sergi Serrano, que de cap ha fet justícia i ha empatat abans del descans (37’).

A la represa, Segovia ha intervingut per a desviar un xut enverinat i potent de Darbra (49’). La segona part ha estat més igualada en línies generals, amb un Granollers que ha aconseguit tancar millor la seva porteria i tallar el joc del Sant Andreu. Hi ha hagut poques oportunitats, rematades d’Elhadji (59’), Noguera (61’) i Carroza (73’) que han sortit desviades.

A la recta final, Ferran Brugué ha provat una xilena i una rematada acrobàtica que malauradament no han trobat porteria. El davanter, igual que David Serrano, han debutat avui amb la quadribarrada quallant uns bons minuts. L’empat s’ha consumat i el Sant Andreu ha inaugurat la lliga amb un punt amb un cert regust agredolç.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

EC Granollers (1): Sergio Fernández, Víctor, Zamorano, Pujol, Besonies, Molins, Ñito (Castillo, 89′), Obispo (Alejandro Muñoz, 83′), Morales, Arnau (Marc Garcia, 73’) i Darbra.

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, Juanan, Alcover, Víctor (Jaume, 69’), Sergi Serrano (Brugué, 60’), Felipe (David Serrano, 75’), Josu i Elhadji.

Gols: 1-0 Arnau (30’), 1-1 Sergi Serrano (37’).

Àrbitre: Sr. Serrat Susi (del. Tortosa), ha amonestat Obispo, Zamorano, Víctor Díaz i Besonias pels locals i Sergi Serrano, Brugué i Felipe pels visitants. També ha amonestat Xavi Jiménez i Éric Herrero a la banqueta del Sant Andreu.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 1 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal de Granollers. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Xana Martínez Cullell, filla de Luis Enrique Martínez.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS