Derrota cruel del Juvenil A (0-1)

El Juvenil A, tot i jugar bé i tenir ocasions per marcar, no acaba de tancar els partits i se li resisteix la primera victòria a la lliga. En el duel contra el CE Mataró, l’equip andreuenc, després del gol visitant, ha fet tot el possible per marcar, fins i tot ha fallat un penal, però no ha estat encertat de cara a porteria i ha acabat perdent per la mínima (0-1).

Era el segon partit al Narcís Sala del Juvenil A i l’equip andreuenc volia brindar a l’afició el primer triomf. Els homes entrenats per Ignasi Senabre ha començat el partit conscient de la importància dels tres punts, però el Mataró ha sortit molt ordenat en defensa. Després d’uns minuts de tempteig, ha arribat el gol visitant a càrrec de Marc Herrero (36′). Amb el 0-1 s’ha arribat al descans.

En el segon temps el Juvenil A ha intensificat els atacs a la recerca del gol de l’empat. El millor jugador visitant ha estat el porter Sergi Casas, que ha fet diverses intervencions de mèrit. El conjunt quadribarrat ha disposat de clares ocasions, fins i tot ha fallat un penal, però la sort no estava del cantó andreuenc. El Juvenil A, en la darrera acció del partit, en el 95′, ha tingut una molt bona oportunitat, però Sergi Casas ha tornat a aparèixer amb una gran aturada per evitar el gol local. Derrota molt injusta del Juvenil A, pel joc desplegat i les ocasions tingudes, i els quadribarrats que han perdut el primer partit a la lliga, després de dos empats en les dues primeres jornades. El conjunt andreuenc és el dotzè classificat amb dos punts.

Fitxa tècnica

Juvenil A (0): Roger Estrada, Jaume Ginesta, Alexis José, Sergi Domínguez, Adria Vico (Ericsson Antonio, 86′), Marc Maideu (Unai Cruz, 67′), Victor Lamela, Daniel Santiago, Franco Ezequiel, Jomi Nazarov i Juan Carlos Rivera (Sebastian Crisafulli, 62′).

CE Mataró (1): Sergi Casas, Esteban Mujica, Aaron Vallejo, Marc Herrero, Alfons Senye, Marc Fernandez (Alejandro Suarez, 89′), Ivan Perez (Aleix Carbonell, 70′), Marçal Cases, Lumen Gauthier, Christian Lopez (Alvaro Garcia, 73′) i Arnau Torruella (Musa Drammeh, 78′).

Gol: 0-1 Marc Herrero (36′).

Àrbitre: Sr. Antonio Ramirez Plaza (del. Vallès Occidental) ha amonestat Juan Carlos Rivera (9′) pels andreuencs i Roger Matamala (83′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 3 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze inicial del Juvenil A enfront del CE Mataró. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS