Derrota, però competint fins al final (1-3)

El Juvenil A va perdre contra el RCD Espanyol B (1-3), però és un resultat enganyós perquè fins al tram final del partit, el marcador reflectia un empat a 1. Els andreuencs finalment van ser derrotats per un dels equips punters de la categoria, però el conjunt dirigit per Ignasi Senabre continua fent passos en la millora de la seva competitivitat enfront de qualsevol rival.

L’equip quadribarrat afrontava el partit davant el RCD Espanyol B amb molta confiança, després d’haver obtingut la primera victòria a la lliga l’anterior jornada i que havia refermat el bon joc del Juvenil A fins aleshores. Des dels primers compassos del partit, el conjunt visitant s’ha apoderat del domini de la pilota, però els homes entrenats per Ignasi Senabre s’han ordenat molt bé en defensa i han creat perill en els contracops. Els blanc-i-blaus s’han avançat en el marcador amb el gol d’Adria Ramirez (27′). S’ha arribat al descans amb el 0-1.

En el segon temps, el partit ha continuat amb el mateix guió. El Juvenil A ha aconseguit empatar el duel en una falta lateral que ha refusat la defensa visitant, però que han tornat a centrar els andreuencs i Sergi Domínguez l’ha aprofitat per marcar (59′). Els quadribarrats estaven ben posicionats sobre el camp, cedint la iniciativa a l’Espanyol B, però amenaçant al contracop. Després de diversos intents, els blanc-i-blaus han tornat a avançar-se en el marcador amb el gol de Daniel Garcia (76′).

El Juvenil A ha avançat línies a la recerca de l’empat. Han creat perill amb diverses centrades a l’àrea, que no han arribat a bon port. En una falta lateral, que fins i tot ha pujat a rematar el porter andreuenc, Víctor Nofuentes, l’Espanyol B ha sortit al contracop i ha marcat el tercer i definitiu gol sense oposició a la porteria andreuenca. Derrota quadribarrada per 1-3, però els nois entrenats per Ignasi Senabre han fet un partit molt seriós davant un gran rival. El Juvenil A és el desè classificat amb cinc punts.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Víctor Nofuentes, Jaume Ginesta, Marc Torrents (Antonio Ericsson, 82′), Sergi Dominguez, Adrian Vico, Oriol Fabregas (Marc Maideu, 46′), Víctor Lamela, Daniel Santiago, Ezequiel Franco, Jomi Nazarov i Ivan Mañana (Raul Luque, 46′).

RCD Espanyol B (3): Iker Venteo, Omar El Hilali, Marcos Guerrero, Aleix Gorjon, Adrian Miranda (Arnau Garcia, 82′), Aleix Grabulosa, Adria Ramirez, Marc Lachevre, Daniel Garcia (Mateo Joseph, 84′), Alessandro Burlamaqui (Marc Pelaz, 78′) i Antoniu Roca (Alvaro Marti, 60′).

Gols: 0-1 Adria Ramirez (27′), 1-1 Sergi Dominguez (59′), 1-2 Daniel Garcia (76′), 1-3 Arnau Garcia (89′).

Àrbitre: Sr. Carlos Albelda Barcena (del. Barcelona) ha amonestat Marc Torrents (41′), Daniel Santiago (53′), Ezequiel Franco (71′), Victor Lamela (86′) pels andreuencs i Alessandro Burlamaqui (77′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 5 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze del Juvenil A enfront del RCD Espanyol B | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS