El Juvenil A, a per la primera victòria a la lliga

Després del debut a la lliga amb l’empat ‘in extremis’ contra la UE Llagostera, el Juvenil A afronta el primer desplaçament de la temporada al camp del CF Badalona. El partit serà aquest dissabte a les 16:00 h. El conjunt andreuenc vol sumar els tres punts, però enfront tindrà un rival complicat.

La temporada continua avançant i el Juvenil A disputa aquest dissabte la segona jornada de lliga al camp del CF Badalona (19:00 h). L’equip entrenat per Ignasi Senabre arriba al duel amb bones sensacions, després d’aconseguir empatar en el temps afegit en el darrer duel contra la UE Llagostera. Un empat ‘in extremis’ que va reafirmar el bon joc andreuenc i que va deixar bones impressions.

Per altra banda, el CF Badalona ve de perdre contra la AE Prat (3-1). Tenint en compte la temporada passada, una de les assignatures pendents que va tenir el Juvenil A van ser els partits fora de casa en què l’equip andreuenc va sumar pocs punts. Aquest dissabte és el primer desplaçament de la temporada i el conjunt dirigit per Ignasi Senabre ja té l’experiència de la passada campanya de la importància de ser forts al Narcís Sala i aconseguir sumar punts a domicili.

Imatge: Onze del Juvenil A en la passada jornada contra la UE Llagostera. | UE Sant Andreu

Més en

El Femení A s’estrena a la lliga amb victòria (1-4)

Premsa20 d'octubre de 2019

La victòria al Narcís Sala es resisteix (0-2)

Premsa20 d'octubre de 2019

Estrena a la lliga del Femení

Premsa19 d'octubre de 2019

A pel primer triomf a casa

Premsa19 d'octubre de 2019