El Juvenil A i fer el Narcís Sala un fortí

El Juvenil A ha sumat dos empats en les dues primeres jornades i continua cercant la primera victòria a la lliga. Aquest dissabte contra el CE Escola Futbol Mataró al Narcís Sala (19:45 h) té una nova oportunitat. Els andreuencs volen fer del Narcís Sala un fortí perquè, si són un equip contundent com a local, tindran més opcions d’arribar a final de temporada seguint en la lluita per complir l’objectiu d’estar a la part alta de la classificació.

L’equip entrenat per Ignasi Senabre està deixant bones sensacions en aquest inici de lliga. Ha sumat dos empats, contra la UE Llagostera i el CF Badalona, dos dels equips potents de la categoria, i a més havent desplegat un bon joc. Aquesta bona dinàmica, però, s’ha de transformar com més aviat possible en victòries. Aquest dissabte el Juvenil A ho intentarà enfront del CE Escola Futbol Mataró al Narcís Sala (19:45 h).

Els mataronins van començar el campionat amb una contundent derrota contra el RCD Espanyol B, però en la passada jornada van refer-se i van guanyar l’AE Prat. Per tant, tenen tres punts i ocupen la novena posició a la classificació. Mentre que el Juvenil A és el desè amb dos punts. El conjunt andreuenc vol obtenir el primer triomf a casa davant l’afició quadribarrada.

Imatge: Onze inicial del Juvenil A en el passat partit contra el CF Badalona. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS