El Juvenil A vol aconseguir la primera victòria

Després de la derrota del darrer partit i els dos empats en les dues primeres jornades el Juvenil A vol aconseguir el primer triomf a la lliga. Tindrà l’oportunitat aquest dissabte al camp de la UD Unificación Bellvitge (18:00 h).

L’equip andreuenc ha començat la lliga amb un bon joc i fent grans minuts en tots els partits, però la feblesa defensiva l’està perjudicant. Aquest dissabte el Juvenil A afronta el segon desplaçament de la temporada al camp de la UD Unificación Bellvitge (18:00 h). Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre tenen el repte d’aconseguir el primer triomf al campionat, i a més, a domicili.

El conjunt del Baix Llobregat arriba al partit amb la primera victòria sota el braç aconseguida la passada jornada enfront de l’AE Prat. La UD Unificación Bellvitge és el novè classificat, amb quatre punts, dos més que el Sant Andreu, que és dotzè.

Imatge: Onze titular del Juvenil A en el partit contra el CE Mataró | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS