Empat i indignació final (1-1)

El Sant Andreu ha empatat amb el Cerdanyola al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren ha estat dominador i s’ha avançat amb un gol de Carroza al principi de la segona part, però Manso ha empatat a l’últim minut a la sortida d’una falta En temps afegit, l’àrbitre ha anul·lat un gol de Llamas per una suposada falta del capità andreuenc.

Els quadribarrats han jugat una bona primera meitat, però el bon sistema defensiu del Cerdanyola, especialment pel centre de l’atac, ha evitat que es veiessin gaires oportunitats clares de gol. Ton Alcover, amb un total de quatre xuts de falta, ha inquietat Briones, que ha tingut una intervenció de mèrit en un tir de Juanan des de fora l’àrea (38’).

A la banda esquerra, Roger Escoruela ha debutat com a andreuenc completant un bon partit. El Sant Andreu ha tingut el domini de la pilota i ha tancat els vallesans a camp propi, però la presència de tants jugadors verds a prop de l’àrea ha dificultat la fluïdesa de l’atac quadribarrat. Defensivament, el Sant Andreu ha millorat i no ha concedit ocasions al rival.

Carroza ha marcat el seu primer gol en aquesta rematada.

L’encontre s’ha destapat a la represa gràcies a la pissarra. Juanan ha estat a punt d’obrir la llauna amb un xut des de l’interior de l’àrea que en última instància un defensa ha enviat a córner. Ton Alcover ha centrat des de la cantonada al segon pal, on Carroza ha posat el cap per a enviar la pilota al fons de la xarxa (52’).

El Sant Andreu ha continuat dominant l’encontre, tot i que a poc a poc el Cerdanyola ha pujat línies. Briones ha tornat a intervenir per a refusar un xut de falta de Josu (58’). Minuts després, el mateix Josu ha estat a punt de sentenciar el duel amb un xut potent que ha picat al travesser (72’). El Sant Andreu no ha pogut tancar el partit i ho ha pagat encaixant un gol a la sortida d’una falta a l’últim minut, amb un cop de cap de Manso (89′).

Juanan, un dels jugadors amb més perill.

Els andreuencs no han abaixat els braços i han buscat un gol que ha arribat en una rematada de Llamas a la sortida d’un córner. Tanmateix, després de donar el gol, l’àrbitre Robas Bondia ha decidit d’anul·lar-lo, provocant una gran indignació entre els jugadors del Sant Andreu i l’afició del Narcís Sala, que a més ha saldat amb tres grogues per les protestes. L’encontre ha acabat amb una esbroncada a l’àrbitre.

El Sant Andreu ha acabat la setmana amb cinc punts de nou possibles, amb una victòria i dos empats. Els andreuencs tindran ara una setmana neta per a preparar el pròxim partit, diumenge vinent a les 18:00h al camp del Sants.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, Roger, Víctor (Terrats, 62’), Alcover, Juanan (Felipe Sá, 80’), Josu, Brugué (Jaume, 86’) i Elhadji.

Cerdanyola del Vallès FC (1): Briones, Manso, Escabrós, Rubén, Javi Lara (Pau López, 64’), Cano, Linares (Pitu, 80’), Roger, Álex Torres, Wilber (Javi López, 64’) i Alberto.

Gols: 1-0 Carroza (53’), 1-1 Manso (89’).

Àrbitre: Sr. Robas Bondia (del. Baix Llobregat), ha amonestat Víctor, Carroza, Llamas, Josu i Segovia pels locals i Escabrós, Rubén i Cano pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 4 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Rosa Maria Rexach, dona de l’exdirectiu Niló González, que va formar part de la junta durant 24 anys.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS