Figueres – Sant Andreu: esmolem ben bé les eines

El Sant Andreu es desplaça aquest dimecres, Diada Nacional de Catalunya, a Vilatenim per a enfrontar-se al Figueres (18:00h), el segon partit de la setmana. L’equip de Mikel Azparren cercarà el primer triomf de la temporada a domicili davant un rival que no ha pogut sumar cap punt en les dues primeres jornades.

Els quadribarrats afronten el segon encontre d’aquesta setmana amb la voluntat d’intentar jugar un partit rodó. Després del bon joc exhibit a Granollers i de l’efectivitat recuperada contra el Vilassar de Mar, el Sant Andreu ha de continuar millorant i no concedir tantes oportunitats al rival com dissabte. Els andreuencs volen també sumar el primer triomf a domicili.

El Figueres va perdre davant el Manresa (0-2) el primer partit i va caure contra L’Hospitalet (4-2) dissabte passat. Encara és molt aviat, però l’equip empordanès té la necessitat de començar a sumar punts Azparren només té la baixa de Marcel Serramitja per lesió.

UE FIGUERES – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 3 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dimecres 11 de setembre, a les 18:00h
Estadi: Vilatenim
Arbitratge: Miguel Ángel Moreno Villaécija (del. Baix Llobregat), assistit per Alejandro Fernández Ruiz (Baix Llobregat) i Víctor Moreno Martínez (Baix Llobregat)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Footters

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Cerquem ex-jugadors pel partit dels 50 anys del Narcís Sala

Premsa26 de febrer de 2020

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin24 de febrer de 2020

Vine a animar al Femení B en el partit clau per guanyar la lliga

Premsa24 de febrer de 2020

Oferta exclusiva: acompanya el Sant Andreu en cinc desplaçaments!

Premsa24 de febrer de 2020