Figueres – Sant Andreu: esmolem ben bé les eines

El Sant Andreu es desplaça aquest dimecres, Diada Nacional de Catalunya, a Vilatenim per a enfrontar-se al Figueres (18:00h), el segon partit de la setmana. L’equip de Mikel Azparren cercarà el primer triomf de la temporada a domicili davant un rival que no ha pogut sumar cap punt en les dues primeres jornades.

Els quadribarrats afronten el segon encontre d’aquesta setmana amb la voluntat d’intentar jugar un partit rodó. Després del bon joc exhibit a Granollers i de l’efectivitat recuperada contra el Vilassar de Mar, el Sant Andreu ha de continuar millorant i no concedir tantes oportunitats al rival com dissabte. Els andreuencs volen també sumar el primer triomf a domicili.

El Figueres va perdre davant el Manresa (0-2) el primer partit i va caure contra L’Hospitalet (4-2) dissabte passat. Encara és molt aviat, però l’equip empordanès té la necessitat de començar a sumar punts Azparren només té la baixa de Marcel Serramitja per lesió.

UE FIGUERES – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 3 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dimecres 11 de setembre, a les 18:00h
Estadi: Vilatenim
Arbitratge: Miguel Ángel Moreno Villaécija (del. Baix Llobregat), assistit per Alejandro Fernández Ruiz (Baix Llobregat) i Víctor Moreno Martínez (Baix Llobregat)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Footters

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

El Femení A s’estrena a la lliga amb victòria (1-4)

Premsa20 d'octubre de 2019

La victòria al Narcís Sala es resisteix (0-2)

Premsa20 d'octubre de 2019

Estrena a la lliga del Femení

Premsa19 d'octubre de 2019

A pel primer triomf a casa

Premsa19 d'octubre de 2019