José María García, nou entrenador del Femení

La UE Sant Andreu anuncia la incorporació de José María García, com a nou entrenador del Femení Amateur de Futbol 7. El Club ha apostat aquesta temporada per tornar a potenciar els equips femenins de futbol andreuencs, amb el projecte anomenat “FEM UESA“, i la creació del primer equip és un dels aspectes més visibles.

José María és un entrenador jove, però amb una notable experiència en el futbol formatiu, tant masculí com femení. Va estar sis anys en el futbol base del RCD Espanyol dirigint equips infantils femenins, en els primers passos com a segon entrenador i després com a tècnic principal. També ha estat entrenador del campus tant de l’Espanyol com de l’escola del FC Barcelona. A més, va tenir una breu etapa com a tècnic d’un equip preferent-aleví del CE L’Hospitalet, en aquest cas, però, masculí.

Amb tota aquesta experiència José María García arriba a la UE Sant Andreu per dirigir el primer equip Femení andreuenc amb molta il·lusió i ganes d’encetar aquest projecte, en un moment que el Club ha apostat per fer créixer el futbol femení dins l’entitat quadribarrada.

Molta sort, treball i èxits dirigint el Femení Amateur en aquesta nova etapa de naixement i consolidació del projecte FEM UESA.

Imatge: José María García Alcázar, nou entrenador del Femení Amateur | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS