La feblesa defensiva castiga el Sant Andreu (2-2)

El conjunt andreuenc ha empatat al camp del Figueres, tot i que ha estat capaç de capgirar la diana inicial de Marc (21’), amb els gols de Ferran Brugué (29’) i Ton Alcover (40’). Tot i això, l’equip gironí no s’ha rendit i a la segona part ha tornat a marcar mitjançant Genís Balaguer (50’). En els darrers instants els quadribarrats han cremat totes les naus a la recerca del tercer gol, que no s’ha acabat produint.

Segon desplaçament a la lliga i segon empat del Sant Andreu. El conjunt andreuenc cercava els primers tres punts fora de casa davant un Figueres, que havia perdut els dos primers encontres. El partit ha començat travat, amb imprecisions al mig camp, i poques ocasions pels dos equips. Quan els homes de Mikel Azparren han començat a fer-se amb el domini de la pilota és quan ha arribat el primer gol del Figueres. Pèrdua de pilota en camp propi del Sant Andreu i Marc, des de la frontal de l’àrea, ha engaltat un xut imparable que ha inaugurat el marcador (20’).

L’equip quadribarrat ha reaccionat immediatament i ha inquietat la porteria rival. En el 29’ ha empatat el Sant Andreu a la sortida d’un córner. Alcover ha centrat al segon pal, Oumar ha rematat, el porter Roman ha aturat, però Ferran Brugué ha aprofitat el refús per marcar. És la primera diana del davanter com a jugador andreuenc.

El partit, doncs, s’ha tornat a igualar, i ha aparegut en dues ocasions Segovia, una d’elles clau, per evitar una nova diana del Figueres. Just abans del descans hi ha hagut el golàs del partit a càrrec d’un tir de falta magistral de Ton Alcover, que ha netejat l’escaire de la porteria figuerenca (40’). En la darrera ocasió del primer temps, Segovia ha fet una gran intervenció a un xut potent pel primer pal de Pepu Soler.

Instants abans del gol de falta de Ton Alcover. | Judit Andreu-UESA

A la represa, el conjunt local ha sortit endollat i Genis Balaguer ha empatat el partit (50’). Internada individual per la banda del lateral dret, que ha arribat fins a la frontal de l’àrea, i ha marcat gol. A partir d’aquest moment el partit s’ha convertit en un intercanvi de cops en què tots dos equips podrien haver perforat la xarxa rival. Per la part andreuenca Felipe ha tingut una gran ocasió amb un tir al lateral de la xarxa, després d’una molt bona jugada combinativa del Sant Andreu, i un detall tècnic de Ferran Brugué assistint dins l’àrea, d’esperó, al jugador brasiler.

I, poc després, Segovia s’ha fet molt gran per tapar porteria, quan ha fet una gran aturada amb un u contra u amb Ivan. Els últims trenta minuts el Sant Andreu ha pitjat l’accelerador, ha estat l’equip que més ha buscat arribar a la porteria contrària, i ha disposat de bones oportunitats per marcar. Josu ha tingut dues bones ocasions, però en la primera el porter Roman ha fet una gran aturada i a la segona un defensor l’ha rebutjat, quan la pilota semblava que entrava.

Segovia i una de les seves aturades durant el partit. | Judit Andreu-UESA

En els instants finals, el Sant Andreu ha posat més cor que cap, amb diverses centrades a dins l’àrea del Figueres, però que no han trobat rematador. El duel contra el Figueres és el segon dels tres que diputarà el Sant Andreu en una setmana. Els andreuencs s’emporten un punt de terres gironines, amb un sabor agredolç, però que l’hauran de fer bo en el pròxim partit al Narcís Sala el diumenge contra el Cerdanyola (19:30 h).

Fitxa tècnica

UE Figueres (2): Roman, Genís Balaguer, Joel, Ayala, Gallo, Bora, Pepu Soler (Sergio, 83’), Modest, Ivan (Uss, 74’), Marc i Reñé (Duba, 60’).

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Oumar, Noguera, Felipe, Victor Alonso (Guillem, 76’), Alcover (Jaume, 60’), Juanan, Sergi Serrano, Brugué (Elhadji, 60’) i Josu.

Gols: 1-0 Marc (21’), 1-1 Ferran Brugué (29’), 1-2 Alcover (40’), 2-2 Genís (50’).

Àrbitre: Sr. Miguel Ángel Moreno (del. Baix Llobregat) ha amonestat Pepu Soler (18’) pels locals i Oumar (2’), Juanan (72’) Víctor Alonso (74’) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 3 del Grup 5 de Tercera Divisió disputat a l’Estadi Municipal Vilatenim.

Imatge destacada: Judit Andreu-UESA.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS