La solidesa defensiva marca el camí (1-0)

El Sant Andreu torna a guanyar al Narcís Sala i encadena la segona victòria consecutiva a la lliga enfront del Santfeliuenc FC (1-0). El gol d’Elhadji i deixar per primer cop la porteria imbatuda ha servit els andreuencs per sumar tres punts i continuar augmentant les bones sensacions. Per primera vegada aquesta temporada, l’equip de Mikel Azparren acaba la jornada en posició de promoció d’ascens.

El triomf en el darrer partit contra el Sants va ser un cop de moral pel Sant Andreu, després d’haver encadenat anteriorment dos empats agredolços, i els andreuencs han quallat contra el Santfeliuenc un dels millors partits fins ara. El conjunt del Baix Llobregat és un equip rocós, que acostuma a travar molt els partits contra els homes d’Azparren. Tot i això, l’equip quadribarrat ha començat el duel amb molta intensitat, sent el dominador de la pilota i arribant amb perill a l’àrea rival. Josu ha estat l’home més actiu en l’inici de partit amb fins a dues ocasions, que no han arribat a bon port. Jaume ha hagut de substituir Juanan, que ha marxat lesionat en els primers compassos de l’enfrontament.

Prop de la mitja hora de joc ha arribat l’únic gol del partit a càrrec d’Elhadji. El Sant Andreu feia palès el seu domini, ha encadenat una bona jugada combinativa i Jaume Villar, com a lateral esquerre, ha centrat al primer pal, que l’ha aprofitat Elhadji amb una impecable rematada de cap per marcar (27′). És la segona jornada consecutiva en què el davanter centre quadribarrat perfora la xarxa rival. En els darrers instants del primer temps, el conjunt andreuenc ha pitjat l’accelerador a la recerca del segon gol amb fins a diverses oportunitats, algunes d’elles molt clares, com les que han tingut Elhadji i Sergi Serrano, que no han pogut aprofitar una sèrie de refusos dins l’àrea del Santfeliuenc, o també de Ferran Brugué. Cap d’elles, però, ha sigut gol.

Elhadji celebrant el seu gol contra el Santfeliuenc. | Judit Andreu-UESA

A la represa, el Sant Andreu ha continuat sent el clar dominador del partit i qui buscava amb més insistència una segona diana. Noguera ha estat a punt de marcar amb una rematada de cap en una falta lateral i Sergi Serrano ha estat molt incisiu, partint des de la banda esquerra, i posant en complicacions una vegada rere l’altre la defensa visitant. Elhadji ha tingut l’oportunitat de sentenciar el partit amb un u contra u amb el porter, després d’haver recuperat ell mateix la pilota a camp contrari, però no ha pogut batre Jaime González.

Tot i els bons vuitanta primers minuts de joc, en què el Sant Andreu podria haver anat guanyant còmodament, el resultat només mostrava l’1 a 0 favorable els andreuencs, i en els darrers minuts és quan el Santfeliuenc ha ensenyat les urpes amb diverses aproximacions amb perill. L’equip andreuenc ha hagut de posar el cadenat a la porteria i ha aconseguit no encaixar cap gol per primera vegada aquesta temporada. Nova victòria pel Sant Andreu, la segona consecutiva, que el fa escalar fins a la tercera plaça i acabar la jornada per primer cop en el que s’ha disputat de lliga en zona de promoció d’ascens a Segona B.

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Noguera, Carroza, Juanan (Jaume, 14′), Alcover, Terrats, Josu, Sergi Serrano (Felipe, 81′), Ferran Brugué (Laro, 67′) i Elhadji.

Santfeliuenc FC (0): Jaime Gonzalez, German Collado, Joserra, Gerard Rovira, Prior, Toro (Daniel, 73′), Romo (Jonatan, 67′), Carles Tena, Joan Gibert, Albert (Jose Javier, 78′) i Bello.

Gol: 1-0 Elhadji (27′).

Àrbitre: Sr. Brian Díaz Díaz (del. Vallès Occidental) ha amonestat Noguera (46′), Jaume (82′) i Terrats (89′) pels andreuencs i Joan Gibert (20′), Prior (57′ i 89′-expulsió per doble groga), Daniel (75′), Bello (79′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 6 del grup V de Tercera Divisió disputat al Narcís Sala.

Imatges: Judit Andreu-UESA.

RODA DE PREMSA MIKEL AZPARREN


RESUM BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS